**ARENDAL: Mann pågrepet med hasj

13.52:** Politiet får melding om at en mann har kastet fra seg en pose som inneholder hasj. En 49 år gammel mann fra Arendal blir arrestert.

**ARENDAL: Gutt påkjørt av bil

14.03:** Det meldes at en gutt i syvårsalderen er blitt påkjørt av en bil. Føreren har forhørt seg med folk på stedet og deretter kjørt videre. Gutten har ikke alvorlige skader, men politiet ønsker å komme i kontakt med den kvinnelige føreren.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

14.59:** Politiet får melding om et grovt tyveri fra en båt i Grimstad. En kabindør er sparket opp og et multimeter er stjålet. Forholdet vil bli anmeldt.

**FINSLAND: Ubudne gjester i redskapsbu

15.07:** Ubudne gjester har vært på ferde i en redskapsbu og stjålet diverse gjenstander. Forholdet blir anmeldt.

**SONGDALEN: Truet med kniv

15.28:** Det meldes om klammeri mellom to personer ved Birkelid mottak, der en person muligens er blitt truet med kniv. Politiet pågriper en person og snakker med fornærmede i et forsøk på å finne ut hva som har skjedd.

**KRISTIANSAND: Traktor fast i Baneheitunnelen.

15.31:** En traktor sitter fast i Baneheitunnelen, østgående retning. Gravarmen har tatt seg opp i taket og dette skaper trafikale problemer. Politiet regulerer trafikken og problemene løses opp relativt raskt.

KRISTIANSAND: Tyveri i båt

17.10: Politiet får melding om tyveri om bord på en båt i Kristiansand. Det meldes også at det har vært ubudne gjester i andre båter. En mann fra Lillesand-distriktet blir pågrepet.

FROLAND: Pågrepet med narkotika

18.15: To menn fra Arendal pågripes på grunn av besittelse av noe som antas å være amfetamin eller kokain.

**FLEKKEFJORD: Jolle funnet i elva

18.53:** Det blir funnet en rød jolle i elva ved Sira i Flekkefjord. Ingenting tyder på at noen har vært om bord. Jolla har trolig slitt seg.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

20.15:** Det meldes om slagsmål i sentrum av byen. Foreløpig er detaljene uklare. Politiet undersøker saken.

**GRIMSTAD: Crossere på jordet

20.57:** Politiet får melding om noe som antas å være MC-crossere på Biejordene. Saken undersøkes.