MANDAL: Mann knivstukket

RISØR: Seilbåt gikk på skjær

VEGÅRSHEI: Brann på kjøkken

ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

02.01 En 22 år gammel kvinne fra Arendal ble stoppet i bil i sentrum. Hun er mistenkt for promillekjøring, og har avlagt blodprøve.

KRISTIANSAND: Høy musikk

02.43 Politiet var i Tollbodgata og roet ned en fest etter klager om høy musikk.

SONGDALEN: Kjørte ned syv søppeldunker

02.57 En beboer i Hortemo Ringveg på Nodeland ringte politiet og sa han hadde hørt et kraftig smell og sett en bil kjøre fra stedet. Det viste seg at bilisten hadde kjørt ned syv søppeldunker som stod til tømming. Politiet har ingen beskrivelse av bilen, og de har ikke funnet noen som kan mistenkes for hendelsen.

GRIMSTAD: Sov i bussbu

03.07 Politiet vekket en mann som sov i et busskur mellom Dahlske videregående skole og Eriksson-bygget på Vesterled. Mannen ble satt i marsj.

KRISTIANSAND: Stjal fra telt

06.01 Fire nederlendere som lå i telt ved Kristiansand feriesenter på Dvergsnestangen har hatt besøk av tyver mens de sov i natt. Tyvene har blant annet stjålet kamera, bankkort og penger.

**KRISTIANSAND: Tyveri

09.37:** Det blir meldt om innbrudd ved en adresse langs Ålefjærfjorden. En batteridrill skal blant være stjålet. Politiet har vært på stedet og forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Etterlyst person pågrepet

09.45:** UP stoppet en litauisk bil i Arendal. Bilføreren var etterlyst for ikke å ha møtt til politiavhør i en straffesak, og ble innbrakt.

**KRISTIANSAND: Frastjålet penger

11.50:** En person ble frastjålet rundt 3000 kroner utenfor Jernbanestasjonen. Fire rumenere er mistenkt og innbrakt. Flere av personene er tidligere omhandlet for lignende forhold. De avhøres og vil bli anmeldt.