**KRISTIANSAND: Høy musikk

23.31:** Politiet måtte bistå naboer på en adresse i Kongens gate da det kom klager på svært høy musikk. Festløvene dempet musikken, og gikk på byen.

**KRISTIANSAND: Husbråk på Flekkerøy

23.47:** Politiet måtte rykke ut til Flekkerøy da det oppsto en krangel mellom en kvinne og en mann. Mannen i huset skal ha jaget kvinnen på dør. Da politiet kom til stedet, ble mannen tatt med til arresten, mens kvinnen fikk slippe inn i huset sitt igjen.

**ARENDAL: Slått ned i sentrum

00.09:** En person ble slått ned i Arendal sentrum ved midnatt. Mannen blødde fra hodet, og ble brakt til Sørlandet sykehus Arendal for sying.

**VENNESLA: Ulovlig kjøring

0036.** En politipatrulje på Hægeland ga pålegg til en eier av en ATV om å ikke kjøre på veien med kjøretøyet. Mannen ble ikke tatt på fersk gjerning, men motoren på ATV-en var varm.

**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

01.05** Politiet får tips om mistenkelig bilkjøring i Arendal. Politiet rykket ut til stedet og påtreffer bilisten. Han blir sjekket for promille, men uten utslag, og får dermed kjøre videre.

**GRIMSTAD: Klage på høy musikk

01.09** Politiet måtte stanse en fest på Lauvstø i Grimstad da gjestene spilte ekstremt høyt på musikkanlegget.

**KRISTIANSAND: Vanskelig pubgjest

01.10** Politiet måtte bistå betjeningen ved Midnight cafe i Kristiansand da en gjest slo seg vrang. Vaktene holdt mannen fast til politiet kom til stedet.

**GRIMSTAD: Kastet ølflaske

01.10** En patrulje i Grimstad var selv vitne til at en 17-åring kastet en ølflaske i sentrum av Grimstad. Gutten ble tatt med inn til stasjonen og hentet av sin mor.

**ARENDAL: Høy musikk

01.11** Politiet fikk klage på høy musikk i Stuenesveien på Saltrød, men hadde ikke tid til å prioritere oppdraget.

**MANDAL: Urinering i Mandal

01.19** Det ble dyrt for en mann i Mandal å late vannet da politiet så opptredenen med egne øyne. Mannen er anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Vanskelig pubgjest

01.19** En trøblete pubgjest ble bedt om å forlate stedet av politiet etter å ha laget kvalm inne på Kroa i Store Elvegate.

FARSUND: Jente frarøvet moped

**ARENDAL: Angrep politiet

01.32** En person er anmeldt for å ha forulempet politiet da patruljen ønsket å hjelpe vedkommende bort fra gata i Arendal. Episoden startet med at politiet fikk telefon om at en person lå urørlig midt i gata utenfor Vinmonopolet i byen.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Vågsbygd

01.37** Politiet får melding om at personer slåss utenfor YX i Vågsbygd. Da politiet ankommer stedet, er det stille og rolig.

**GRIMSTAD: Stakk fra politikontroll

01.38** Sjåføren av en sølvfarget BMW stakk fra politiets kontroll på Moy Moner i natt. Politiet startet forfølgelse, men valgte å avslutte da det nærmet seg ekstremt høy hastighet. Bilen kjørte i retning Fevik.

**KRISTIANSAND: Taxipassasjer nektet å betale

01.43** Politiet måtte bistå en drosjesjåfør da passasjeren nektet å betale for turen. Etter å ha meglet litt mellom de to, ordnet saken seg på stedet.

**MANDAL: Pubgjest kan ikke oppføre seg

01.49** Politiet måtte ta seg av en gjest ved Kroa i Mandal som ikke kunne oppføre seg. Mannen ble kjørt hjem av patruljen.

**GRIMSTAD: Skadeverk på butikk

02.03** Politiet fikk i natt melding om at noen har knust ytterglasset i butikken Nilsen og co. i Nygata i Grimstad. Ingen er så langt pågrepet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.09** En person ble pågrepet med mindre mengder narkotika i Kristiansand. Det ble funnet cannabis og amfetamin i lommene hans.

**KRISTIANSAND: Truet av kjæresten

02.24** Politiet måtte megle om kjæresteforholdet til en mann og en kvinne i natt. Kvinnen hadde gitt utrykkelig beskjed om at forholdet var slutt, noe mannen ikke godtok. — Politiet ga beskjed om hvordan forholdet skal være i alle fall midlertidig, kommentere operasjonsleder Jon Kvitne.

**KRISTIANSAND: Dørgende full kvinne

02.37** Politiet måtte bringe en overstadig full 20-åring til sykehuset da hun lå urørlig ved busstoppet i Henrik Wergelands gate i Kristiansand. Kvinnen ble liggende til observasjon over natta.

**VENNESLA: Klage på bråk

02.52** Politiet fikk flere telefoner fra irriterte naboer som ikke fikk sove på Moseidmoen i Vennesla. Ifølge beboerne drev ungdom med råning utenfor Moseid menighetshus.

**KRISTIANSAND: Slått ned på kafe

03.00** En gjest skal ha blitt slått ned på Internasjonal Cafe i Vestre Strandgate i natt. Saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Snoket rundt husene

03.14** Politiet ble tilkalt til en adresse på Nedenes da en person snoket rundt i nabolaget. Ifølge politiet har beboere i nabolaget vært plaget med en rekke innbrudd den siste tiden.

**ARENDAL: Sjanglet langs E 18

03.30** Politiet måtte rykke ut til E 18 da en mann vandret dørgende full langs europaveien. Ifølge politiet gikk mannen midt i veien. Politiet fant et hotellkort på mannen, og fikk avlevert ham på riktig sted.

GRIMSTAD: Tatt i 118 km/t i 80-sone

KRISTIANSAND: Meldte ikke-stjålet båt stjålet

**ARENDAL: Fikk juling

04.04** En person skal ha fått et kraftig slag i ansiktet utenfor 7-eleven i Arendal i løpet av natta. Politiet har ikke pågrepet noen for ugjerningen.

**SØGNE: Innbrudd i løpet av natta

04.05** En søgnebeboer er frastjålet en hel rekke elektroniske artikler i løpet av natta. Innbruddet har skjedd på en adresse i Salemsveien. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse.

**SØGNE: Slåsskamp i veibanen

04.53** En person ble brakt i sykebil til Sørlandet sykehus Kristiansand med lettere skader etter en slåsskamp i Søgne. Da politiet kom til stedet, lå den skadede mannen i veibanen. Det var to personer på stedet, men ingen av de involverte ville fortelle hva som hadde skjedd.

**GRIMSTAD: Drakk seg til forelegg

00.46** Fire menn ble i løpet av natta ilagt forelegg for drikking på offentlig sted. Samtlige oppholdt seg i Juskestredet i Grimstad.

**ARENDAL: Anmeldt for fyllekjøring

07.46** To menn ble brakt til arresten i Arendal i natt mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. De to ble sett i en parkert bil utenfor Esso-tomta på Stoa i Arendal. Ifølge melder fikk han ikke kontakt med de to, og dermed ble politiet tilkalt. Politiet vet ikke hvem som kjørte, så det er tatt blodprøve av begge to.

**KRISTIANSAND: Tatt i promillekontroll

09.35** En 30 år gammel kvinne blåste rødt på politiets alkometer under en promillekontroll langs Setesdalsveien på Krossen i Kristiansand. Hun ble tatt med for utvidet prøve.