**RISØR: Raserte leiligheten

01.03** En beboer i Risør meldte til politiet at kjæresten har rasert leiligheten hennes. Det skal ha vært en krangel mellom de to og samboeren skal ha knust inventar. Den kvinnelige eieren ønsket derimot ikke å oppgi navnet på samboeren til politiet. Politiet avventer for å se om det kommer en anmeldelse i ettertid.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i lekeland

02.27** Politiet fikk melding om et innbrudd hos Metro lekeland på Lumber. Tre personer skal ha tatt seg inn gjennom skyvedørene. Politiet kjørte ut med patruljer, men gjerningsmennene har vært raskt inn i og ut av bygningen. Ingen er pågrepet og det er uklart hva de har fått med seg.

**KRISTIANSAND: Beruset person forsvant

02.34** Det kom inn en melding om en beruset person som lå ved Slottskvartalet. Da politiet omsider kom for å sjekke personen, var det ingen å finne.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.51** Det kom inn flere meldinger om bråk i Vestre Strandgate. Politi kom til stedet og en person blir kjørt hjem til bopel.

**KRISTIANSAND: Manglet førerkort

02.50** En patrulje stoppet en bil i Ægirs vei der fører ikke kan vise til førerkort. Sjåføren blir dermed anmeldt for kjøring uten førerkort

**KRISTIANSAND: Branntilløp

05.55** Politiet fikk melding om mindre branntilløp i en lystbåt utenfor et bolighus i Vestheiene. En patrulje var på stedet, men omfanget av brannen er fortsatt ukjent.

**LYNGDAL: Innbrudd i bolig

06.33** Politiet fikk melding om et innbrudd i en bolig. Et maleri ble meldt stjålet. En patrulje rykket ut og pågrep en 53 år gammel kvinne. Kvinnen er kjørt til politistasjonen i Lyngdal.

**KVINESDAL: Tyveri av stoler

09.23** I løpet av perioden 15. til 18. april skal det ha vært ubudne gjester i lokalene til Kvinesdal glassmagasin. De skal ha tatt med seg et uvisst antall sammenleggbare fiskestoler.

KRISTIANSAND: Brann på Elkem Carbon

FROLAND: Tømmerbil kolliderte med personbil ved Frolands verk

**AUDNEDAL: To tyverier i Byremo

12.44** Det har vært to tyverier fra Byremo. Fra det ene stedet ble det stjålet diverse verktøy og to landeveissykler. Fra det andre stedet ble det stjålet en benkesag.

**MANDAL: Fant drivende jolle

14.22** Redningsselskapet meldte til politiet at det var funnet en liten robåt-jolle drivende i leia mellom Sjøbodvik og Nakøy ved Hille. Båten ble funnet ved 05.30-tiden. Antakelig har båten slitt seg fra en dårlig fortøyning.

**ARENDAL: Kjørte i 92 km/t i 60-sone

15.04** En 21 år gammel mann fra Lindesnes-området fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt gjennomsnittsmålt av politiet. Målingen viste at han over cirka 500 meter på E 18 ved Nesheim holdt en gjennomsnittsfart på 91,7 kilometer i timen. Mannen har erkjent alt.

HÆGEBOSTAD: Brann i ubebodd hus

**GJERSTAD: Mistet lappen etter gjennomsnittsmåling

18.01** En 42 år gammel kvinne fra Oslo ble fratatt førerkortet etter å ha holdt en gjennomsnittsfart på 126,6 kilometer i timen på Østerholtheia. Kvinnen ble målt over en avstand på drøyt én kilometer. Det er 80-sone på stedet.

**LYNGDAL: Kjørte på parkert bil

18.49** En kvinnes bil ble påkjørt av en pickup utenfor Alléen. Kvinnen snakket med føreren av pickupen, som opplyste at bilen dagen i forveien var solgt, men bilnummeret mannen oppga stemte ikke. I etterkant snakket kvinnen med bilens selger, og de to skulle visstnok klare å ordne opp. Det ble kun materielle skader i påkjørselen.

GRIMSTAD: Kvinne bitt av hund på Fevik

**GRIMSTAD: Blendet av laser

21.35** Flere bilister skal ha meldt ifra om at de ble blendet av et kraftig, grønt laserlys på Feviktoppen. Politiet fant ingen da de var ute og så etter gjerningspersonene.

LILLESAND: Bilist kjørte rett ut i veiarbeidsområde

**KRISTIANSAND: To husinnbrudd på Flekkerøya

22.05** Politiet fikk melding om at det hadde vært folk inne i et hus i Skyllevika. En pc, tv og smykker var borte. Innbruddet har skjedd mellom lørdag og tirsdag, og tyvene kom seg inn ved å sparke inn et vindu.

22.12 Det kom inn melding om nok et innbrudd på Flekkerøya, denne gangen i Bergstøveien. En laptop og en koffert med Hardangerbestikk er stjålet. Det er uklart hvordan tyvene kom seg inn. Også dette tyveriet har skjedd i samme tidsrom som i Skyllevika.

**KRISTIANSAND: Ungdommer stjal øl

23.01** Tre ungdommer har vært inne og stjålet store mengder øl på Kiwi Lund. De tre forsvant i retning Ægirsvei. Politiet har et navn å gå på, men de hadde rett før klokken 23.30 ikke fått tak i de tre.