**MANDAL: Mistet lasten

16.07:** Politiet stopper en lastebil øst for Mandal etter å ha fått meldinger om at den hadde mistet noe papir fra lasteplanet. Sjåføren trodde han hadde levert fra seg alt papiret i Kristiansand. Det er usikkert hvor store mengder som var mistet fra lasteplanet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

16.43:** En beboer i Gimleveien forteller at han har hatt en tyv på besøk. En kvinne skal ha tatt seg inn gjennom en åpen dør og tatt med seg bankkort og lommebok, for så å ha forsvunnet på en rød sykkel.

ARENDAL: Tatt med narkotika

19.59 : En 30 år gammel mann ble anmeldt av politiet for besittelse av tabletter og amfetamin.

MANDAL: Høy musikk

20.11: Fikk politiet en klage på høy musikk fra en adresse i Mandal. Festdeltakerne ble bedt om å dempe lydnivået, men tre timer senere fikk politiet en ny melding om bråk fra samme adresse. En patrulje ble sendt til stedet for å undersøke saken nærmere.

FLEKKEFJORD: Kastet epler på hus

21.07: Seks mindreårige gutter ble tilsnakket av politiet etter å ha kastet epler på et hus på Drangeid og skjelt ut huseieren som kom ut. Guttene fortalte patruljen at de hadde vært på epleslang og beklaget episoden. De ble sendt hjem etter å ha oppgitt navnene sine til politiet, som vil kontakte guttenes foreldre.

KRISTIANSAND: Stjal to kasser øl

21.33: Serveringsstedet Frøken Larsen melder at tyver har vært inne i kjelleren. Tyvene skal ha brutt opp en bakdør og fått med seg to kasser øl. Ved 23-tiden var gjerningspersonene fremdeles ukjente for politiet.

KRISTIANSAND: Bombardert med egg

21.37 : En beboer i Sølvveien melder at huset er bombardert med egg. Det skal ikke ha oppstått noen skader på huset, utover at det tilgriset av egg. Politiet hadde ingen ledige patruljer og har foreløpig ikke vært på stedet.

FLEKKERØY: Rakettskyting på Flekkerøy

21.49: Fikk politiet melding om at det ble skutt opp raketter ved kirka på Flekkerøy, hvor en ungdomsgjeng skal ha holdt det gående store deler av kvelden. Politiet har foreløpig ikke hatt ressurser til å undersøke saken.

KRISTIANSAND: Person på toglinja

22:27: En person skal ha beveget seg på toglinja ved Setesdalsveien på Grim. Politiet har vært på stedet, men uten å finne noen.