**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

12.47** To personer ble pågrepet ved ferjeterminalen i Kristiansand for å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil

13.00** Eieren av en Mitsubishi Pajero meldte at bilen hans var stjålet fra gjesteparkeringen i Vigvollåsen på Hånes i løpet av natten. Den sølvgrå bilen har registreringsnummer DF 85729. **MARNARDAL: Isras på riksvei

14.56** Politiet fikk melding om at stein og is hadde rast ut på riksvei 455 mellom Øyslebø og Holum. Statens vegvesen sin veitrafikksentral ble varslet. Det er ikke meldt om skader som følge av raset.

ARENDAL: Kvinne truffet av isblokker

ARENDAL: Innesperret på solarium

16.46 En mann kontaktet politiet da han oppdaget at han var innelåst på et selvbetjent solarium i Vestre gate i Arendal. Ifølge politiet trykket mannen på samtlige knapper han kunne finne for å komme seg ut, uten at det lyktes. Omsider ringte han politiet igjen, og opplyste at han «ved list hadde klart å komme seg ut». Dermed behøvde ikke operasjonslederen å sende en patrulje til stedet.

**KRISTIANSAND: Skadet seg på skateboard

18.32** En 13 år gammel jente ble brakt til legevakten for sjekk etter at hun falt med skateboard i Slettheiveien. Jenta skal ha pådratt seg skader i den ene foten og i hendene.