**ARENDAL: Slåsskamp

23.41:** To menn skal ha havnet i klammeri med hverandre på Torsbuåsen. En av dem skal ha fått en knekk i nesa og ble sendt til legevakta for sjekk.

KRISTIANSAND: Bilist stakk etter påkjørsel — vitner fulgte etter i drosje

**KRISTIANSAND: Brann på Vågsbygdtunet

1.00:** En kvinne i 50-årene ble sendt til legevakta etter tilløp til brann på aldershjemmet i Vågsbygd. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen, som ikke skal ha vært av stort omfang.

**KRISTIANSAND: Sparket ned søppeldunker

1.20:** En 19 år gammel mann ble innsatt i arresten etter å ha sparket ned søppeldunker i Markens. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet bilen

1.21:** En gul Mini-Cooper skal ha blitt stjålet fra Topdalsveien i Tveit.

**KRISTIANSAND: Kastet stein

1.46:** Gikk alarmen hos Dolly Dimples i Gravane. Da melder undersøkte stedet viste det seg at en stein var blitt kastet inn gjennom vinduet. Mens han var i lokalet kom det nok en stein susende inn i restauranten. Mannen som kastet steinen er beskrevet som en mann i 20-årene, rundt 1.80 høy og ikledd en boblejakke. Politiet har en mistanke til hvem personen kan være.

**KRISTIANSAND: Jult opp ved Vågsbygd senter

1.54** : Ble politiet oppringt av en kvinne på vei hjem fra julebord som opplyste at sønnen hadde fått juling. 22-åringen skal ha havnet i klammeri med en gjeng på syv personer utenfor Vågsbygd senter, da han kommenterte hvordan de herset med en annen person. Gjengen skal da ha fløyet på 22-åringen og deretter stukket fra stedet. Forholdet vil bli anmeldt i dag.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for bråk

2.18:** En 40 år gammel polakk ble plassert i arresten etter å ha laget bråk på Havana.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Torvet

2.18:** En 59 år gammel mann ble anmeldt etter å ha slått til en annen person på Torvet.

**LILLESAND: Kjørte i tunnelveggen

2.38** : Meldte NCC at en bil var havnet i tunnelveggen i vestgående løp i Engelsheitunnelen. Den 18 år gamle kvinnen som kjørte opplyste at hun hadde smerter i hodet og ble sendt til sykehuset for sjekk. Det er ikke mistanke om ruskjøring, men førerkortet hennes ble likevel besluttet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Ramponerte garasje

2.44:** En person meldte at noen ungdommer skal ha ramponert garasjen hans. Trolig har det skjedd i forbindelse med en fest som sønnen til huseier har hatt i huset.

**TVEDESTRAND: Tatt med overlast

3.42** : En litauer i en Ford Transit ble stoppet etter å ha fraktet en annen bil med Transiten. Han ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal kasseapparat

3.43:** Et kasseapparat skal ha blitt stjålet fra Kaffebaren i Markens. Tyvene har kommet seg inn ved å sparke inn døren slik at ruten ble knust. Inne i butikken lå det noen kontanter igjen på gulvet.

**LILLESAND: Ødela julelys

4.03:** En 17 år gammel gutt skal ha ødelagt flere pærer på juletreet på Strøget. 17-åringen erkjente forholdet, beklaget og sa seg villig til å gjøre opp for skadene.

ARENDAL: Skal ha blitt voldatt ved McDonalds

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

4.30** : En 22 år gammel kvinne fra Nodeland ble pågrepet for fyllekjøring i Kuliaveien. Politiet fikk først melding om at en Ford Focus sto i grøfta et stykke inn på veien og at det satt en kvinne bak rattet. Da patruljen kom til stedet var bilen vekk, men klarte etter hvert å spore opp kvinnen som skal ha kjørt.

**GRIMSTAD: Bråk i matkøen

2.35:** Politiet ble tilkalt på grunn av bråk i køen til Happy Time i Juskestredet. Ifølge patruljen på stedet var eier og driver av stedet vel så hissig som gjestene. De ansvarlige eierne fikk en påpakning for ikke å ha stengt til rett tid og saken vil bli fulgt opp videre.

**KRISTIANSAND: Sovnet i veikanten

5.38:** Ble politiet oppringt av en kar som var ute med saltbilen. Sjåføren hadde observert en mann ligge og sove i busslomme ved Boen. Da politiet kom til veien lå han i selve veibanen. Mannen var såpass beruset at han ble tatt med til politiarresten.