**EVJE: Bilbrann

23.20** fikk politiet melding om en bilbrann på Evje. En patrulje ble sendt til stedet, men da de kom frem var bilen helt utbrent. Ingen personer kom til skade i brannen. Bilen er blitt tauet bort, og vil bli undersøkt av politiet i løpet av dagen.

**ARENDAL: Grisekjørte

01.24** fikk politiet melding om at tre til fire biler kjørte gris ved Krøgenes i Arendal. Da politiet kom til stedet fant de fire biler som stod stille og rolig. Sjåførene og deres biler ble bortvist fra stedet.

**MANDAL: Husbråk

03.12** fikk politiet melding om husbråk på Persheia i Mandal. Ifølge meldingen som politiet fikk skulle det være en kvinne på stedet som hylte og skrek. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg å ha vært litt tumulter der i forkant. Kvinnen hadde forlatt stedet da politiet kom frem.

**GRIMSTAD: Promillekontroll

10-11** Politiet holdt promillekontroll ved Helmers hus vest for sentrum. Cirka 50 ble kontrollert, men ingen ble tatt for ulovligheter.

KRISTIANSAND: MC mot bil i Vågsbygd

**KRISTIANSAND: Truende butikktyver på Vågsbygd senter

12.09** Fire ungdommer i 17-18-årsalderen ble stoppet på Amfi Vågsbygd av en vekter. De oppførte seg, ifølge politiet, truende mot vekteren. I tillegg hadde de forsøkt å stjele en jakke fra Cubus og penger fra kassa på Blikk box. Ungdommene forsvant over gangbroa. Politiet ved identiteten på tre av dem, og de er kjenninger av politiet.

**GRIMSTAD: Uten gyldig førerkort

12.48** En 26 år gammel mann blir anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort. Han ble stoppet av politiet på Lillesandsveien på Vesterled.

**ARENDAL: Krangling

13.00** Et par på Saltrød kranglet. Saken ble ordnet på stedet.

**MANDAL: Stjal fire snøfresere

14.08** Noen har klippet hull i et gjerde ved Felleskjøpet, og har stjålet fire Ariens-snøfresere som går på hjul. Snøfreserne er røde.

**MANDAL: Båt holder på å synke

14.37** En tresjekte som ligger fortøyd i Mandalselva ved Amfi, holder på å synke. Den henger kun i aktertrossa. Båten er uregistrert og politiet finner ikke frem til eieren.

**ARENDAL: Søppelbil sneiet gangbro

15.38** En tipser ringte politiet og sa han hadde vært vitne til en søppelbil som var så høy at den kom borti gangbroa som går over E 18 ved Longum. Det skal imidlertid ikke ha ført til annet enn at det drysset noen betongbiter fra broa. Politiet har ikke funnet frem til sjåføren av søppelbilen.

TVEDESTRAND: Bil havnet i fjellveggen

**LILLESAND: Kjørte i 91 km/t i 60-sone

17.12** UP stoppet en bilist på riksvei 402 ved Møglestu. Det er 60-sone på stedet, men sjåføren holdt 91. Førerkortet ble beslaglagt og bilisten blir anmeldt.