**LINDESNES:

00.27:** Politiet fikk melding om at en mann hadde blitt slått til på en hjemmefest i Sør-Audnedal. Fornærmede, en 21 åring, ble transportert til lege av venner.

En person er mistenkt, men ikke pågrepet.

**ARENDAL:

00.58:** En person innbringes etter ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND:

01.23:** Det meldes om tumulter ved Bakgården pub i Kristiansand. En mann har fått en del slag i ansiktet av en ukjent gjerningsmann. Fornærmede vil anmelde forholdet.

**MANDAL:

01.26:** En mann ved Solborg hotell går løs på gjester. Mannen blir bortvist. Vaktene ved stedet vil vurdere anmeldelse.

**ARENDAL:

01.40:** Politiet får melding om legemsfornærmelse ved Nedenes. En 32 år gammel mann skal ha slått til en 21 år gammel mann fra Nedenes. Han skal ha fått slått løs en del tenner i underkjeven, etter volden. Dansken ble satt i arresten i Arendal.

VENNESLA:

02.12: Fant bevisstløs person i Vennesla

**KRISTIANSAND:

02.29:** Det meldes om bråk utenfor Leopold. En person blir innbrak av politiet, etter en slåsskamp. En 21-åring fra Vennesla er mistenkt for å ha slått til en 28-åring fra Søgne. 28-åringen blir kjørt til kontroll på legevakta.

**TVEDESTRAND:

02.43:** En Nissan Micra havner i grøfta. Føreren, en 24-åring, blir mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Vedkommende blir tatt med til Arendal for blodprøve.

I tillegg oppdager politiet at samtlige fire biledekk på bilen til 24-åringen er uten pigger og mønster.

**GRIMSTAD:

02.45:** Operasjonssentralen mottar en melding om bråk ved Cafe Galleri i Grimstad. En 32-åring har slått til en 26-åring. Begge er fra Grimstad. 26-åringen fikk et kutt over øyet etter basketaket.

**ARENDAL:

05.23:** Det meldes om grovt tyveri fra Joker på Hisøy. Et vindu i inngangsdøra er knust. Sigaretter og øl er stjålet. En 19 år gammel mann er pågrepet og satt i arresten for forholdet.

**KRISTIANSAND:

08-09:** Politiet hadde promillekontroll ved Meieriet. En 54-åring ble tatt for promillekjøring.