TVEDESTRAND: — Klokken 00.56 registrerer en patrulje en bil, som er kjent fra tidligere. Her er det mistanke om kjøring i påvirket tilstand og uten førerkort, forteller operasjonsleder ved Agder politistasjon, Børge Steinsland.

Politiet prøver å stoppe bilen, men lykkes ikke.

— Patruljene som var ute, kjente igjen sjåføren, så de la seg ikke på hjul etter den. Klokken 01.08 finner de igjen bilen. Den er begjæring på, og blir avskiltet og tauet inn, sier Steinsland.

Han forteller at føreren ikke var på stedet da politiet avskiltet bilen. Føreren ble funnet klokken 03.00. — Føreren av bilen ble satt i arresten. Han erkjente å ha kjørt i beruset tilstand, men ble innbrakt da politiet fant tyvgods i bilen. Det er snakk om en 30 åring fra Tvedestrand, sier Steinsland.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

01.09:** En gjest lager bråk på Havanna. En patrulje fra politiet kommer til stedet og får roet situasjoen og bortvist mannen.

**KRISTIANSAND: Bråk På McDonalds

01.42:** Politiet får melding om en slåsskamp inne på McDonalds.

— En patrulje er der og roer ned situasjonen. Det foreligger ikke noen anmeldelse i saken, sier Steinsland.

**KRISTIANSAND: Laget bråk på Harveys

01.52:** En mann ble innbrakt av politiet, etter at han laget bråk på Harveys. Han blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjørt til legevakta

02.47:** En 70-åring ble funnet overstadig beruset utenfor Hotell Ernst. Han ble kjørt til legevakten, og deretter hjem.

**KRISTIANSAND: Mann med jernstang

03.36:** Politiet får melding om slåsskamp på rutebilstasjonen.

— En mann skal være sett bløende fra hodet, og en annen skal ha stått i veibanen med en jernstang i hendene. Da politiet kommer til stedet er personene forsvunnet, sier operasjonslederen.

**ARENDAL: Bråket med vakt

04.30:** En vakt ringer politiet fra Madam Reiersen i Arendal. Han har fått flere slag i ansiktet av en person som prøvde å lage bråk der.

Politiet fikk tak i vedkommende, og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse og legemsbeskading.

Det skal være snakk om en 19-åring fra Arendal.

**ARENDAL: Fest avsluttet

06.26:** Politiet får melding om høy musikk fra en leilighet.

— Vi sendte en patrulje til stedet og festen ble avsluttet, sier operasjonsleder Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

06.56:** Politiet fikk melding om at det var knust et vindu i en bil på Randesund. Det er uvisst om noe er borttatt.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

09.44:** En patrulje stopper en bil i Vågsbygd. Føreren av bilen, en 55 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort. Det skal ha blitt inndratt på grunn av helsemessige årsaker. 55-åringe er anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Frastjålet bensinkanner

10.40:** En person som har båten sin på Maløya i Grimstad ringer politiet for å fortelle at han i løpet av natten blitt frastjålet to bensinkanner som stod på brygga. Bensinkannene er på fem og ti liter og er sorte.

**GJERSTAD: Brutt opp hengelås

10.41:** Politiet får inn melding om at det i løpet av natten er slått av en hengelås på en bom på Vehus i Gjerstad. Bomen stod på en vei som leder til en gård, men politiet har foreløpig ikke noe mer informasjon i saken.

**LYNGDAL: Beruset mann ved barneskole

11.30:** Lensmannen i Lyngdal fikk tips om at en mann lå ved Berge barneskole. Vedkommende var beruset og ble innbrakt til Lyngdal lensmannskontor.

**GRIMSTAD: Stjålet båthenger

12.24:** Politiet får en melding om at en båthenger har blitt stjålet fra Holvika i Grimstad. Det er snakk om en henger av merke Gaupen og har kjennemerket PJ 1400. **ARENDAL: Registreringsskilt stjålet

12.49:** En bileier melder at registreringskiltene med nummer PC86738 er stjålet. Bilen stod på Longum i Arendal.

**ARENDAL: Mopedfører stakk av

12.49:** En politipatrulje i Arendal forsøkte å stoppe en uregistert moped. Mopeden stoppet, men sjåføren stakk fra stedet. Politiet gjenkjente vedkommende og anmeldte han.

**GRIMSTAD: Veske stjålet

12.30:** En kvinne melder at vesken hennes er stjålet på Odden senter i Grimstad. Vesken inneholdt et kontantbeløp, diverse kort og noe tøy.

**FARSUND: Stjal diesel fra tank

12.50:** Politiet fikk melding om at flere hundre liter diesel fra stjålet fra en tank hos Risa AS. Tanken stod på deres anleggsområde ved Åpta i Farsund. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten og er nå anmeldt.

**SONGDALEN: Campingbil stjålet

13.09:** Politiet fikk melding om tyveri av en hvit campingbil på Nodeland. Det var en Volkswagen med kjennemerket UC15263, som ble stjålet i løpet av natt til fredag.

**MANDAL: Væpnet politiaksjon

14.00:** Politiet rykket ut tungt bevæpnet for å stoppe en bevæpnet mann i 50-årene på Malmøy i Mandal.

**FLEKKEFJORD: Råkjører

15.01:** Det ble meldt om en personbil som kjørte med stor hastighet og foretok farlige forbikjøringer på E39, vest for Flekkefjord. Politiet hadde ikke kapasitet til å sende ut patrulje.

**FARSUND: Båtbrann

15.14:** Politiet fikk melding om en eksplosjonsartet brann i en båt i Farsund. Båten ble totaltskadet av brannen. En mann ble sendt til sykehuset i Kristiansand med brannskader. En kvinne og et barn ble sendt til Farsund Legesenter for sjekk.

**GRIMSTAD: Veskenapper på ferde

15.30:** Securitas meldte om at ytterligere tre personer har blitt frastjålet veskene sine. Det skal ha skjedd ved grønnsaksboden ved Odden senter i Grimstad i løpet av tre timer. Politiet advarer mot eventuelle tyver og ber publikum være oppmerksomme på eiendelene sine.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

17.09:** Fornærmede meldte at båten hans var stjålet i løpet av natta fra Prestvika båthavn i Kristiansand. Det var en 23 fots Ibiza Weekender med innbåtsmotor.

**GJERSTAD: Beslagla førerkort

17.27:** En UP-patrulje beslagla førerkortet til en mannlig sjåfør på E18 på Brokelandsheia i Gjerstad. 26-åringen fra Oslo kjørte i 126 km/t i 90-sonen.

**ARENDAL: Båtfyll

19.02:** Politiet fikk melding om båt med berusete mennesker i en bukt utenfor Arendal. Da politibåten etter hvert kom til stedet var båten borte.

**LILLESAND: Båtfyll 2

19.34:** Politiet fikk melding om en båt med beruset ungdom ved brygga i Lillesand. Patruljen var på stedet og observerte båten på avstand.

**GJERSTAD: Kjørte for fort

20.09:** En sivil UP-patrulje beslagla førerkortet til en 28 år gammel mann fra Grimstad. Han kjørte i 126 km/t i 90-sonen på E18 på Brokelandsheia i Gjerstad.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

20.29:** En båteier melder om innbrudd i båt ved Tangen i Kristiansand. Det ble stjålet en pc, Playstation 3 og noen dvder.

**GRIMSTAD: Blødde fra øyet

20.53:** Det ble meldt om en skadet person i Jørgen Bangsgate i Grimstad. Politiet fant den berusete personen som blødde fra det ene øyet. Han utpekte en polsk gjerningsmann for politiet. Polakken nektet å oppgi personalia og gjorde et utfall mot politibetjentene. Han ble da pågrepet og kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Beruset person fjernet

21.01:** Auglandskroa meldte om en beruset person som de ønsket fjernet. En patrulje fraktet mannen til legevakten. Han ble overført til psykiatrisk avdeling ved sykehuset i Kristiansand.

**ARENDAL: Person arrestert

21.28:** En huseier ønsket en person fjernet fra en bopel i Arendal. Personen ble kjørt i arresten i Arendal.

**TVEDESTRAND: Klage på høy musikk

21.43:** Flere naboer klagde på veldig høy musikk fra en adresse i Tvedestrand. Patruljen var på stedet, og de ansvarlige lovte å dempe seg.

**MANDAL: Kjørte på bil, stakk av

21.37:** Politiet får melding om at en sølvfarget Mercedes hadde kjørt i en bil og stukket av fra stedet. Hendelsen skjedde i Olaf Isaachsens gate i Mandal.

**MANDAL: Klage på høy musikk 2

21.59:** Folk klagde på høy musikk fra en adresse Møllegaten i Mandal. Politiet var i kontakt med vedkommende, som lovte å roe seg.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet

22.00:** Går kveld/natt til fredag ble en moped stjålet fra Moneheia i Kristiansand. Registreringsnummeret var PU50508. **ARENDAL: Anmeldt for bråk

22.31:** En person ble innbrakt og anmeldt for bråk på Tyholmen i Arendal.

**LINDESNES: Golfbiler på bryggetur

22.39:** Politiet fikk melding om at svært unge personer kjørte golfbiler på ei brygga i Lindesnes. Da politiet kom til stedet var bilene borte.

**GRIMSTAD: Klage på høy musikk 3

22.47:** Det ble meldt en klage på høy musikk fra en kjellerleilighet i Grimstad. Politiet var på stedet.

**VENNESLA: Søkte tilflukt hos naboen

22.47:** Ei ung jente søkte tilflukt hos naboen da en mann skal ha vært på veg for å ”ta henne”. Politiet fant personen og påla han å holde seg vekke fra jenta.

**RISØR: Klage på høy musikk 4

22.55:** Klage på høy musikk fra en fest i Sandnesfjorden i Risør.

**FARSUND: Slossing

23.17:** Kom melding om slossing i Vanse. En person hadde søkt tilflukt fra en han/hun var redd for. Politipatruljen var på veg.

**KRISTIANSAND: Ungdom på skoletak

23.21:** Det ble meldt at flere ungdommer befant seg på taket av Møvig skole. Patruljen var på veg.