En bil snurret rundt ved Flikka på E 39 rett før klokken fire.

— Vi har fått melding om en bil som har kjørt av veien, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Ingen skal ha blitt skadet i uhellet, og det skal være svært glatt på stedet.

Advarer bilister

— En bil med en ung kvinne bak rattet kjørte vestover. Mellom Flekkefjord og Sira, ved avkjørselen til Regevik, snurret bilen rundt flere ganger og ble kastet ut av veibanen, sier brannmann Kai Espen Feed, som var blant brannmannskapene som rykket ut til uhellet.

Han advarer nå bilister som kjører på E 39. — Det ser ikke glatt ut, men det er speilglatt på veien, sier han.

Islagt vei

— Ambulanse på stedet opplyser at det ikke er personskader. En bil har kjørt av veien. Islagt vei, opplyser politiet på Twitter.

Politiet har varslet Vegtrafikksentralen om den islagte veien.

— Grunnen til uhellet er at føreren ikke har avpasset farten til forholdene. Man må regne med at det er glatt. Heldigvis ble det ikke personskade denne gangen, sier Klausen.

Har kalt ut alle saltbiler

Fædrelandsvennen reporter på stedet opplyser om at det er speilglatt på veien der uhellet skjedde, og som gående hadde han problemer med å holde seg på bena.

Det skal være et væromslag som har gjort veien veldig glatt lørdag kveld.

— Entreprenørene har kalt ut alle sine saltbiler på hele E 39 nå, og vi har fått meldinger fra flere bilister om at veien er glatt, sier trafikkoperatør Anne Berget hos Veitrafikksentralen.

Fredag var det en trafikkulykke i samme område, ved Skjeggestad. Også da var veien svært glatt.