**KRISTIANSAND: Stoppet med pulver i bilen

01.55:** En bilfører ble stoppet i Rugdeveien uten førerkort, og i besittelse av pulver som politiet antar er narkotika. Sjåføren blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell på E 18

12.42:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Kvinne (24) pågrepet

15.40:** En 24 år gammel kvinne ble pågrepet og innbrakt for besittelse av ulovlige tabletter og hasj. Kvinnen ble bøtelagt. Sak opprettes.

**GRIMSTAD: Tyveri av bil

15.50:** En sølvfarget Audi A4 Allroad quatro er blitt stjålet fra Grimstad.

**EVJE OG HORNNES: Bitt av hund

16.25:** En mann ble bitt av en løs hund under en løpetrening på Hornnes. Mannen skal ikke ha fått store skader, ifølge politiet. Evje lensmanskontor etterforsker saken.

— Hunden skal ha vært løs flere ganger tidligere og også da ha vært aggressiv, opplyser operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

**RISØR: Inbrudd i enebolig

18.14:** I løpet av dagen har det vært innbrudd i en enebolig i Auslandsveien. En bærbar pc, iPad og iPhone er blant tingene som er blitt stjålet. Politiet foretar åstedsundersøkelse onsdag kveld.

**KRISTIANSAND: Mann stoppet i tollen

18.16:** En mann fra Tyskland ble stanset i tollen med mindre mengder narkotika. Mannen ble innbrakt til arresten for bøtelegging.

**LILLESAND: Fant stjålet bil i grøfta

19.43:** En bil har kjørt i grøfta ved Vesterhus i Høvåg. Det er ingen personer å se i området. Det viser seg at bilen er stjålet fra Skippergata i løpet av de siste timene. Eieren melder bilen stjålet nå, og politiet drar til stedet for å undersøke den for spor.

**SØGNE: Kjørte i 129 i 80-sonen

19.52:** En 47 år gammel kvinne blir stoppet av UP i Søgne etter å ha kjørt i 129 kilometer i timen i 80-sonen på E 39. Hun er i tillegg påvirket av alkohol, ifølge operasjonsleder, og blir tatt med inn og fremstilles for blodprøve. Politiet oppretter sak etter råkjøringen.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

21.57:** En bil kjørte av veien ved rundkjøringen ved Rige på E 39. - Ingen personskade og heller ikke skade på kjøretøy, opplyser operasjonsleder Martin Ugland.

**TVEDESTRAND: Uten førerkort

23.46:** En 27 år gammel mann fra Risør ble anmeldt for kjøring uten førerkort.