KRISTIANSAND: Posten Norge slet med tekniske problemer onsdag ettermiddag og kveld. Dermed fikk ikke kunder hentet ut pakkene sine.

En kristiansander Fædrelandsvennen var i kontakt med var på Meny på Grim for å hente sin pakke onsdag ettermiddag. Hun fikk beskjed om å komme tilbake senere på grunn av tekniske problemer.

— Vi har hatt tekniske utfordringer den siste timen. Det gjør at vi ikke kan sjekke om pakker er kommet, bekreftet en ansatt ved Ica Maxi ovenfor Fædrelandsvennen.

Leverer ikke ut pakker

Heller ikke på Ica Vågsbygd kunne de levere ut pakker. Der hang følgende beskjed på postkontoret:

«Vi beklager!

Posten sitt nettverk ligger for tiden nede. Dette gjør at utlevering av pakker er midlertidig stengt.

Mvh Postavdelingen.»

Flere problemer

Følgende melding la Posten ut på sin Facebook-side ved 18-tiden:

«Vi opplever tekniske problemer på noen postkontor, post i butikk og hos kundeservice. Det jobbes med å løse problemene og vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder.»

Ved 20-tiden ble feilen rettet.

«De tekniske problemene er nå rettet, men det kan hende at enkelte steder fremdeles har noe problemer. Dette jobbes det med, og man håper at alle systemer er oppe innen kort tid. Vi beklager igjen ulempene dette har medført for våre kunder.»

Har ikke oversikt

Pressesjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud i Posten Norge bekreftet ovenfor Fædrelandsvennen at de opplevde tekniske problemer, men hadde ikke oversikt over situasjonen ved 17-tiden.

— Hva slags tjenester som er rammet vet vi ikke helt ennå. Dette problemet oppstod for ikke lenge siden, og vi jobber med å komme til bunns i det, forklarer hun.

Ebeltoft-Skaugrud la til at problemene ikke gjaldt alle Postens tjenester.