Ukraina var effektive i første omgang og ledet 2-0 til pause. De tok ledelsen etter 17 minutters spill. Et innlegg fra høyresiden fant Mykola Morozjuk på bakerste stolpe, og ukraineren nikket inn ledermålet. Tre minutter før pause skjøt Andrej Jarmolenko inn 2-0 til ukrainerne.

Førsteomgangen var ikke særlig sjanserik, og begge mulighetene til Ukraina endte med scoring.

Like før full tid fikk Norge straffespark, men Tarik Elyounoussi misbrukte muligheten fra 11-meteren. Det svake skuddet ble reddet av Ukrainas målvakt.

Norge stilte med Brede Hangeland i midtforsvaret tross landslagskapteinens problemer med vond hælsene.

Etter fem kamper har Norge fortsatt ikke slått Ukraina. Fire kamper er endt med norsk tap, mens en kamp er endt uavgjort. (©NTB)