Sommeren er slettes ikke ferietid for politiet. I løpet av dagen har en rekke hendelser funnet sted i Agder-fylkene, og politiet rapporterer om alt fra bilulykker til grove tyverier.

Mindre kollisjon i Slettheia

Rett etter klokken 15:00 fikk politiet inn en melding om en kollisjon mellom en Caravelle og en Chrysler i krysset Slettheia-Kartheia. I følge operasjonslederen skal en kvinne og et barn være lettere skadd, men alt har for øvrig gått bra.

Omfattende tyveri på Dalane

En minigraver og en tilhenger er meldt stjålet fra Dalane. Ved å klippe seg gjennom gjerdene, brøt noen seg inn og stjal Volvo-graveren som koster hele 80.000 kroner og hengeren som koster 40.000 kroner, i følge operasjonslederen. Politiet ber om tips. Graveren er en 2003-modell Volvo EC20XTV. Den er grå, gul og hvit. Tilhengeren er en Koch H449 med registreringsnummeret PS3112. Innbrudd i kirke

Noen har brutt seg inn i Torridal Kirke i løpet av natten. Det er meldt om flere mikrofoner som er stjålet, og gjerningsmennene har rotet inne i kirken. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

Stakk av fra regningen

Føreren av en uregistrert, hvit Toyota stakk fra en større bensinregning ved Shell-stasjonen på Mosby, nord for Kristiansand. Operasjonsleder kjenner ikke til størrelsen på regningne, og forteller at ingen er tatt.

Flere tyverier i Lyngdal

Det har vært en rekke innbrudd og tyverier i Lyngdal i løpet av natten. Foruten tre dyre varmepumper som er stjålet i Korshavn, har det også vært innbrudd hos Stave Transport og Lyngdal Byggeforretning. Begge bedriftene ligger på Lyngdal Industriområde, og politiet utelukker ikke at det kan være de samme som står bak begge innbruddene. Det er stjålet alt fra gassgriller til høytrykkspylere. Det meldes også om en stjålet 25-liters bensintank i Ytre Svenneviga.

Biler stjålet

En sort Audi 80, 1991-modell med registreringsnummeret DF88489 ble i løpet av natten stjålet fra Spedalen i Grimstad. En rød Volkswagen Caravelle med registreringsnummeret RH16421 er også meldt stjålet fra Mykland i Froland.

Innbrudd i hus

Klokken 14:37 ble det meldt om et grovt tyveri fra et hus i Høvåg. Politiet har foreløpig svært lite informasjon om saken, som skal etterforskes senere i dag. Det er meldt om flere antikke gjenstander som skal være stjålet.

Stjal CD-plater

Noen har tatt seg inn i en bil utenfor Rica Hotell ved Dyreparken, og stjålet 10-15 CD-plater.

Tilgriset campingvogner

To campingvogner og et telt skal ha blitt utsatt for omfattende hærverk ved Marivold i Grimstad.

Innbrudd hos Mandalskameratene

Operasjonsleder melder om et mulig tyveri av en laptop fra daglig leder Trond Våland i Mandalskameratene. En flat PC-skjerm er bekreftet stjålet, men det er usikkert om laptopen bare er til utlån. Tyveriene har antakeligvis skjedd i løpet av natten.