Kjørte båt i fylla

KRISTIANSAND: Politibåten i Kristiansand pågrep en 44 år gammel lokal mann ved Otras utløp like over midnatt. Mannen måtte avlegge blodprøve, og politiet har mistanke om promillekjøring.

Løy for politiet

RISØR: To timer over midnatt kom en blodig 24-åring fra Risør inn på Akland bensinstasjon. Han fortalte at tre utlendinger hadde stukket ham med kniv på et utested i Risør, og ble kjørt til legevakta for å sy. Omtrent samtidig ble et blodig kasseapparat funnet i Vinterkjær-krysset. Det viste seg at en keramikkbedrift hadde hatt innbrudd. Politiet la i morgentimene torsdag to og to sammen, og Risør-mannen erkjente at knivstikkingen var fabrikert. Skaden i armen hadde han pådratt seg under innbruddet.

Mopedist skadet I

ARENDAL: En 17 år gammel mopedist havnet utfor veien inn til Gullknapp i to-tiden. Han ble brakt til Sørlandet sykehus i Arendal med skader i beinet. Politiet har mistanke om promillekjøring, og har tatt blodprøve.

Mopedist skadet II

BYGLAND: En halvtime senere havnet en ny mopedist utfor veien. En 16 å gammel gutt fra Grendi møtte en lastebil i en tunnelåpning, sklei under autovernet, og pådro seg bruddskader i arm og bein. Gutten ble kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han blåste rødt på politiets alkometer, og måtte avlegge blodprøve.

Truet til å ta ut penger

KRISTIANSAND: En 24 år gammel mann fra Vestlandet ble i natt truet til å ta ut 4000 kroner. Pengene tok fire menn av angivelig afrikansk opprinnelse med seg. Mennene hadde 24-åringen kommet i kontakt med på et utested i sentrum. Han mener tyvene truet med noe som kan ha vært en pistol. Politiet etterforsker saken.

Innbrudd i bolig

BYGLAND: Klokken ni fikk politiet melding om at tyver haddde vært inne i et hus i løpet av natta. Eierne av huset lå og sov da innbruddet skjedde. Det er uklart hvor mye tyvene fikk med seg.