FLEKKEFJORD: Mannen skal ifølge politiet ha blitt slått ned da flere ungdommer braket sammen på torvet i Flekkefjord i 01.30-tiden natt til søndag. Da ambulanse kom til stedet lå 26-åringen bevisstløs på bakken.

— Han ble først brakt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord. Etter kort tid ble han fløyet til Stavanger med helikopter. Det er foreløpig uklart hvilke skader han har pådratt seg, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Hodeskader

Totalt fire personer ble brakt til sykehus etter slåsskampen. To av dem måtte behandles for hodeskader, og en tredje mann hadde fått en kraftig hevelse i høyre hand.

Alle fire er hjemmehørende i Flekkefjord. De tre som ble behandlet på sykehuset i hjembyen var to 19-åringer og en 21-åring.

Kort tid etter at ungdommene var brakt til behandling, skal en gjeng kamerater av de skadede ha stelt i stand bråk på utsiden av sykehuset.

Video

— Det var en amper gjeng på fire til fem personer. Disse hadde vært involvert i bråket på torvet, sier Kvitne.

En politipatrulje fikk etter hvert roet gemyttene.

— Det er foreløpig uklart hva som har skjedd. Det var videoovervåknig på stedet, og vi håper opptaket kan kaste lys over saken, sier Kvitne.