Idol-vinneren Jorun Stiansen fra Vennesla er blitt Dyrevernbeskyttelsens ansikt utad i kampen mot pels. Hun uttalte følgende i den forbindelse:

— Jeg er kjempestolt over at dyrebeskyttelsen vil bruke meg. Det er bra at jeg kan bruke min posisjon til noe positivt, og forhåpentligvis være et sunt forbilde. Jeg har aldri fått tilbud om å stille meg naken, men kan strekke meg veldig langt for en god sak. Tanken har ikke streifet meg før, men jeg er villig til å gjøre alt for å fremme pelssaken, sa den engasjerte artisten til TV2 Nettavisen.

Og nå har hun altså latt seg provosere av Kristiansands kronprinsesse.

Da Mette- Marit kom fra London på shoppingtur hadde hun på seg en ekte pelsjakke, skriver Se og Hør. I følge kjendisbladet skal dette være en av de få gangene hun har hatt på seg pels.

Den forlengst fallerte motedronningen, Kikki Sørum (som burde abdisert på slutten av 70-tallet), mener kronprinsessens pelsbruk er fullt forsvarlig ut fra følgende ressonnement: Pels er topp mote i Paris.....

— Noen er så egoistiske at de må kle seg i døde dyr for å opprettholde et snev av luksus. 30-40 dyr må flås for at rikfolk skal få en jakke, sier Jorun Stiansen til Se og Hør.

Og dermed er det duket for tidenes "cat fight" i Norge.