Muskelskaden i låret som Vålerenga-spilleren pådro seg under den første treningen i Sharjah torsdag er ennå ikke leget. Han ble testet forsiktig ved begynnelsen av lørdagens økt, men han kan fortsatt ikke trene med ball.Han blir ikke klar til søndagens kamp, men vi har ennå ikke avskrevet ham med tanke på kampen mot Oman tirsdag. Med slike skader er det litt vanskelig å si hvor langvarig det blir, men vi tar ingen sjanser på aktiviteter som kan gjøre skaden verre, sier landslagslege Thor Einar Andersen.

Han erklærer de øvrige 18 i troppen klare for kamp mot emiratene. Thorstein Helstad fikk en lårhøne lørdag, men skaden vurderes ikke som alvorlig.

I løpet av fire og et halvt år som landslagssjef har Semb gjort 1072 spilleruttak og fått 150 forfall fra uttatte spillere.

Det første forfallet kom fra Odd Inge Olsen foran landslagssjefens debutkamp mot Romania i august 1998. Det 50. forfallet kom fra Martin Andresen til kampen mot Danmark på La Manga i februar 2000, det 100. fra Henning Berg til bortekampen mot Armenia i oktober 2001, mens Hanssens forfall er nummer 150.