**VENNESLA: Knuste ruter

00.47** Politiet fikk melding om hærverk på bedriften Norgesplaster i Granliveien. Noen har kastet stein gjennom et av vinduene på stedet. I samme vei var det også blitt knust et vindu på det gamle speiderhuset. Forholdet er politianmeldt.

**KRISTIANSAND: Ford Mondeo stjålet

09.14** En hvit Ford Mondeo med registreringsnummer DH65739 ble meldt stjålet fra Briggveien i Kristiansand. Tyveriet av bilen har antakelig skjedd i løpet av natten. Politiet etterforsker saken videre.

**SØGNE: Kjørte uten førerkort

12.44:** Politiet stoppet en bil i Søgne der det viste seg at føreren kjørte uten førerkort. Føreren skal være en gammel kjenning av politiet; en 23 år gammel mann fra Søgne.

**TVEDESTRAND: Stoppet vinglebil

12.44:** Da politiet kjørte bak en bil som kjørte vinglete stoppet de den for sjekk. Det var en 86-åring som satt bak rattet. Politiet krever nå at mannen får en ny vurdering på sin legeattest.

ARENDAL: Kjedekollisjon i sentrum

13.00: En kvinne melder til politiet at hun har vært uheldig og kjørt på to biler. Hun skal i utgangspunktet ha truffet en bil som da har kjørt i en annen. Det skal ikke være meldt om noen personsskader, men en person er blitt kjørt til legevakten for sjekk. Kvinnen er 35 år og kommer fra Arendal. De to innvolverte er to menn; en 35-åring fra Arendal og en 32-åring fra Kristiansand.

**KVINESDAL: Innbrudd i gatekjøkken

13.35:** Noen skal ha brutt seg inn gjennom vinduet til et gatekjøkken med brekkjern. Gjerningsmannen tømte en spilleautomat som tilhører en veldedigorganisasjon. Organisasjonen er nå blitt varslet om tyveriet. Kvinesdals lennsmannskontor vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Farlig lek med dekk

13.50:** Etter en ombygging av en terrasse på Hellemyrbakken skal det ha vært plassert en del dekk i nærheten. Denne dekk-tilgjengeligheten har ungdommer benyttet seg av, og de skal sendt dekkene nedover bakken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

13.57:** Det er meldt om et innbrudd i en leilighet på Vågsbygd. Ifølge eier skal det ha blitt rotet rundt i leiligheten. Politiet følger opp saken.

**LYNGDAL: Tenåringer plaget eldre ektepar

14.20:** Et eldre ektepar skal ha oppsøkt lennsmannskontoret etter at et vindu på deres ubebodde hus ble knust. De mistenker at noen ungdommer i 12 — 15-årsalderen står bak hærverket.

**KRISTIANSAND: Fant en stjålet sykkel

14.32:** Politiet kom i dag over en DBS-sykkel som stod merkelig plassert i Ryttergangen. Dette viste seg å være en stjålet sykkel, og det ble et gledelig gjensyn mellom sykkel og syklist.

**SØGNE: Innbrudd i leilighet

14.49:** Det har vært innbrudd i en leilighet på Loneveien. Tyven fikk med seg en slagboremaskin av type Hilti.

**LYNGDAL: Steinras på E 39

15.04:** Politiet har fått melding om at stein har rast ut på veien like ved Alléen Senter. Steinene skal være på størrelsen med en knytteneve. Vegsentralen er blitt varslet.

**KRISTIANSAND: Båt stjålet

15.50:** En båt som stod plassert ved båthavna i Kristiansand sentrum er meldt stjålet. Dette er en 17 fots gul båt med en 9.9 hesters Mariner motor.

Trafikkulykke i Arendal

Grovt tyveri i Vennesla