KRISTIANSAND: Det var klokken 2322 onsdag kveld politiet fikk melding om at en 20 år gammel mann ble brakt til Sørlandet Sykehus Kristiansand med store skader etter å blitt rundjult av to menn. En mistenkt ble pågrepet torsdag klokken 1022. Gjerningsmennene skal ha slått 20-åringen med golfkølle, skallet inn nesa hans og brent ham på ryggen. På sykehuset hadde politiet en samtale med voldsofferet, og politiet ser svært alvorlig på saken.

To menn er mistenkt for legemsbeskadigelsen. Den ene, en 23 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet torsdag morgen klokken 1022 i en bopel i Kristiansand. Den andre mistenkte, en mann på 25 år, er fortsatt ikke pågrepet.

— Mannen ble kraftig rundjult, sier etterforskningsleder Paul Magne Lunde ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennens nettavis.

Ugjerningen skal ha skjedd i et privat hus på Lund, og politiet betegner de involverte som kjenninger av politiet. 20-åringen skal etter det Fædrelandsvennens nettavis erfarer, selv ha oppgitt navnet på de to mistenkte til politiet. Derfor er samtlige politpatruljer på utkikk etter den ettersøkte mistenkte.

Tre vitner til skambankingen sitter ved middagstider i avhør hos politiet, og den pågrepne siktede 23-åringen blir også avhørt. Siktelsen lyder på legemsbeskadigelse, og politiet vil i morgen ta stilling til varetektsfengsling.

Politiet har satt i gang full etterforskning av saken, og Lunde vil ikke si noe om årsaken til skambankingen ennå, av hensyn til etterforskningen.