VENNESLA: — Vi har en nabofeide gående. Og på pur faenskap satte jeg opp bilen før jeg reiste vekk, og ingen har turt å sprenge siden, sier Nesheim til Fædrelandsvennen.Mer vil han helst ikke si, for han synes ikke dette har noe i avisen å gjøre, men han er jo enig i at mange har sett og kommentert bilen de siste dagene.Vidar Birkedal i Birkedal Maskin sier det ikke er verken lett eller gøy å sprenge stein når det står en flott restaurert Cadillac noen meter unna.Han vet ikke om bilen kan fjernes med makt, siden den står på Nesheims side av tomten.- Vi får se hva som skjer. Jeg overlater lovreglene og konfliktene til andre. Min jobb er bare å grave det jeg får beskjed om, sier han og vil ikke ha mer med saken å gjøre. Maks uheldige

For utbyggerne av Trekanten senter kunne ikke nabofeiden til Olav Bjarne Nesheim kommet mer ubeleilig.I sommer ble utbyggingen stoppet i nesten fire uker på grunn av streiken i Agder Energi. Og nå er det stopp igjen. Ved grensetvist, må arbeidet stoppes.- Det er vel ikke det prosjektet som har gått glattest, for å si det mildt. Men vi skal være ferdig så den nye Meny-matbutikken får åpnet til jul, sier prosjektleder i PS Plan, Roar Pedersen.Krangelen handler om at Olav Bjarne Nesheim mener han eier noen få kvadrat av tomten som bygges ut. Men nabo Arne Fjellestad har papirer på at det er hans. - Litt vilt . . .

— Jeg skal bo her fortsatt, så jeg vil helst ikke si noe. Men jeg synes jo det ble litt vilt da jeg så Cadillacen helt ute på kanten her, sier Fjellestad.I går var det heftig møtevirksomhet mellom kommune, entreprenør og advokater.Målet var å få arbeidene i gang igjen i dag.- Bilen er jo flott, så hele dette styret ender vel med at jeg flytter den. Vi får se når advokatene har sagt sitt, sier Olav Bjarne Nesheim.Og av det kan man vel utlede at han ikke kommer til å gå like langt som Thor Heyerdahl i sin tid gjorde. Han brant like godt opp sivbåten Tigris i protest mot ufreden i verden.