KRISTIANSAND: — Det har vært travelt, spesielt i kristiansand, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bård Austad til fvn.no.

Han legger til at natten ikke har bydd på noen større hendelser, men at politiet har hatt ganske mange små forhold på ordensforstyrrelser.

— Vi har logget 62 forhold på ordensforstyrrelser og 15 personer er tatt inn i arresten. Tre av de femten er fra Aust Agder, sier Austad. Forholdene går på legemsbeskadigelse, fyll og ordensforstyrrelse.

Politiet tror det gode været må ta noe av skylden.

— Det er årstiden som gjør at det blir mere nå, men det har heldigvis ikke vært de kompliserte ting, sier Austad til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på Markens Is & Godteri

00.30** En ansatt ved Markens Is & Godteri melder fra om et knust vindu på stedet. En patrulje blir sendt til stedet. Patruljen pågrep en 17 år gammel gutt som blir utpekt av vitner som gjerninsgmannen. Gutten var tydelig beruset og ble satt i drukkenskapsarreste ute av stand til å ta vare på seg selv.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

00.50** En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

ARENDAL: Manglet førerkort

01.00 En politipatrulje stanser et kjøretøy i Arendal hvorpå bilføreren mangler førerkort. Føreren blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tydde til søppelkassen

01.00** En 36 år gammel mann blir anmeldt for å ha urinert i en søppelkasse.

**KRISTIANSAND: Kjørte med promille

01.15** En patrulje stanser en mindreårig mopedfører som viste seg å være beruset. Føreren ble innbrakt til politiet for å avgi blodprøve og deretter kjørt hjem til pårørende.

**KRISTIANSAND: Brukte narkotika

01.15** Ansatte ved Havana restaurant melder fra om en gjest de mener bruker narkotika. En patrulje blir sendt til stedet. Patruljen innbrakte vedkommende som erkjente bruk av narkotisk stoff. Mannen som er i slutten av tyveårene var beruset og ble satt i arresten

**ARENDAL: Røk uklar over en dame

01.55** En fest i Stinteveien tok en mindre festlig vending da to gjester røk i tottene på hverandre. Da patruljen ankom stedet viste det seg å være en polsk fødselsdagsfeiring hvor to polakker hadde fattet interesse for samme kvinnelige gjest. En 20 år polsk statsborger ble pågrepet og satt i arresten for ordensforstyrrelse.

**Mandal: Slagsmål på Puben

01.55** En 21 år gammel mann fikk et ølglass i ansiktet. Både fornærmede, og den mistenkte 23-åringen ble brakt til legevakta med kuttskader i ansiktet og i hånden.

**KRISTIANSAND: Drikking offentlig sted

02.00** En 19 år gammel mann ble bøtelagt for å ha drukket på offentlig sted i Tollbodgata.

**ARENDAL: Nektet å etterkomme pålegg

02.00** Politet innbrakte en mann i tyveårene som nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra et utested. Mannen ble innbrakt for ordensforstyrrelse og tilbrakte natten i arresten på Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Drakk på offentlig sted

02.15** En 24 år gammel kvinne ble innbrakt fra 7-Eleven for drikking på offentlig sted.

ARENDAL: Tatt med kniv på offentlig sted

En Patrulje kom over en krangel mellom mellom to personer i Arendal. Da politiet skulle ordne opp fant de en kniv på den ene kranglefanten. Mannen ble anmeldt for å bære kniv på offentlig sted. Mannen var i tillegg beruset og ble fraktet hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

02.45** En 22 år gammel mann ble tatt for å urinere like utenfor Frøken Larsen i Kristiansand sentrum. Mannen ble innbrakt, anmeldt og dimittert.

**ARENDAL: Slåsskamp i sentrum

02.45** Politiet får melding om en slåsskamp i Taxikøen i Arendal. En person har gjor seg upopulær ved å plage alle i taxikøen. Vedkommende ble tatt med inn og anmeldt for ordensforstyrrelse av politiet.

**KRISTIANSAND:

03.10** En 19 år gammel mann ble tatt for å urinere på offentlig sted. 19-åringen ble innbrakt og anmeldt og anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Slåsskamp i sentrum

03.15** To 22 år gamle menn fra Arendal havnet i slåsskamp natt til søndag. Begge ble anmeldt for ordensforsstyrrelse av politiet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp utenfor Leopold musikkpub

03.30** Da politet skulle løse opp en slåsskamp mellom to personer utenfor Leopold Musikkpub i Vestre Strandgate, blandet flere personer seg inn i tumulten. Stemningen ble så turbulent at politiet besluttet å sende flere patruljer til stedet.

— Patruljen kom over to personer som slåss utenfor Leopold. Den ene personen stakk av da politiet ankom. Den andre blødde fra munnen, opplyser operasjonsleder Austad til fvn.no.

Fornærmede ønsket ikke å anmelde forholdet til politiet som dermed valgte å anmelde mannen selv.

Da politiet forsøkte å ordne opp på stedet, ble det mere bråk.

  • To personer ble anmeldt for å nekte å etterkomme politiets pålegg, en ble anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann og en ble tatt med inn for overstadig beruselse, sier Austad.

— Vi måtte bruke pepperspray på to av de, for å roe dem ned, sier Austad til fvn.no.

Fire personer ble innbrakt til arresten etter slåsskampen. De fire er i alderen 16, 18, 18 og 26. Risør: Drikking på offentlig sted

En 25 år gammel mann ble anmeldt for drikking på offentlig sted. Mannen ble tatt da han forsynte seg av flaska rett foran politibilen.

**SØGNE: Trafikkuhell i Søgne

08.00** Et enslig kjøretøy kjører av veien ved Lohneveien i Søgne. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart. Den kvinnelige bilføreren ble fraktet til Søgne legesenter. Hun skal ikke være påført alvorlige skader etter utforkjøringen.