**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

11.09:** I løpet av natten har noen brutt seg inn i en bil som stod parkert på Kroodden. Det er uklart om noe har blitt stjålet.

**ARENDAL: Trafikkontroll på Hove

11.40 — 12.35:** To biler ble stoppet i kontrollen. Den ene var en privatbil, den andre en drosje. Bilførerne var kvinner, og begge viste seg å være påvirket. Det har blitt opprettet en sak mot kvinnene. Førerkortene er blitt beslaglagt.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

13.51** : En bilist ble stoppet på Grimstad. Føreren var beruset og måtte avgi blodprøve i Arendal. Mannen var 27 år gammel og kom fra Grimstad.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Varoddbrua

16.12: Politiet fikk melding om et trafikkuhell i østgående felt på Varoddbrua i Kristiansand. Politiet vet ikke hva som skjedde, men forteller at ingen personer kom til skade. Uhellet skapte noe trafikkproblemer, men dette skal ha løst seg opp raskt etter at politiets UP-patrulje kom til stedet.

KRISTIANSAND: Skipper fikk hjerteproblemer

16.18: Skipperen på en lastebåt fikk i ettermiddag hjerteproblemer syd for Grønningen. Mannen ble bragt til sykehuset i Kristiansand. Sykehuset kan ikke gi ut opplysninger om tilstanden hans.

KRISTIANSAND: Gjengslåsskamp

16.24: 15-20 personer fra to ulike gjenger slåss i Festningsgaten. Da politiet kom til stedet løp personene i alle retninger. Politiet har ikke lyktes i å få tak i noen av dem.

KRISTIANSAND: Kjørte uten skilter og førerkort

KRISTIANSAND: Stjal bil fra båthavn

17.17: Da en person skulle hente bilen sin fra Vaglen båthavn i Søgne, var bilen borte. Bilen som ble meldt stjålet var en sølvfarget Volvo XC90 med registreringsnummer: PP65894. GRIMSTAD: Ungdommer lagde bråk på Fevik

17.18: Politiet fikk inn klage på en ungdomsgjeng som lagde bråk på den nye promenaden ved Strand Hotell på Fevik. Ungdommene drakk, knuste flasker og var høylydte. Da politiet kom til stedet var ungdommene borte.

TVEDESTRAND: Full mann til legevakten

18.00: En svært beruset mann på 32 år ravet rundt i Hulgata i Tvedestrand. En politipatrulje plukket han opp, og tok han med til legevakten.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

MANDAL: Sprang med buksa på knærne

19.05: Politiet fikk klager på en campingvogn som stod parkert på Hydro Texaco-stasjonen i Mandal sentrum. Personene i campingvognen drakk, lagde bråk og sprang rundt med buksa på knærne. Føreren av campingvognen tok ansvar, fikk med seg passasjerene og kjørte videre.

FROLAND: Stakk fra bensinregningen

20.44: En mann fylte bensin for 690 kroner ved Froland bensin, og kjørte fra regningen. Bilen han kjørte var en eldre rød BMW. Politiet har hittil ikke klart å spore opp mannen.

ARENDAL: Villmannskjøring på Saltrød

22.25: Politiet fikk inn klager på en gjeng med ungdommer som kjørte som villmenn rundt senteret på Saltrød. Politiet vil undersøke saken, og prøve å forebygge at det skjer igjen.

KRISTIANSAND: Bil stjålet fra Kjevik

22.35: En mann hadde parkert bilen sin på langtidsparkeringen på Kjevik flyplass mens han var på jobb i Nordsjøen. Da han kom til Kjevik i kveld lå det kun glasskår igjen på plassen der bilen hadde stått. Bilen som er borte er en sort BMW M3 med registreringsnummer: KF52524. LILLESAND: Mopedfører skadet i trafikkulykke