GRIMSTAD: Tyveriet ble meldt inn til politiet klokken 09.12 tirsdag formiddag.

Ifølge eieren er lastebilen lett å kjenne igjen, ettersom skapet er dekorert med bildet av en gocart med fører.

Lastebilen har kjennetegn KF 94433. **GRIMSTAD: Innbrudd i svømmehall

07.42** I løpet av natt til tirsdag har uvedkommende tatt seg inn i Grimstad svømmehall. Tyvene hadde satt flere gjenstander klar til avhenting utenfor bygningen. De har kommet seg inn i svømmehallen ved å bryte opp ei dør.

**KRISTIANSAND: Stjal pcer og kontanter

07.07** Tyver har i løpet av natt til tirsdag stjålet fire pcer og 2000 kroner i kontanter fra Arnesen bygg i Steindalen i Vågsbygd. Tyvene har tatt seg inn i bygningen ved å bryte opp et vindu.

**GRIMSTAD: Påkjørt bakfra

11.21** En kvinne ringer politiet og forteller at hun nettopp er blitt påkjørt bakfra av en annen bil. Uhellet skjedde på Vesterled. En av de innvolverte klaget over nakkesmerter etter påkjørselsen.

**LILLESAND: "Brann" var lyskaster

12.36** Luftambulanse, hovedredningssentral, politi og båter i nærheten ble kaldt ut til Saltholmen fyr, da det ble meldt om brann i en båt tirsdag ettermiddag. En arbeider i Lillesand mente han så at det brant i et fiskefartøy ved fyret.

Da helikopterne kom fram til stedet, viste det seg at det var en kraftig lyskaster på akterenden som mannen trodde var flammer. Redningsaksjonen kunne dermed avlyses.

**MANDAL: Bil kjørte over foten til 8-åring

12.49** Uhellet skjedde da jenta stod og ventet på noen venner. Uten forvarsel, skal hun ha beveget seg ut i et gangfelt slik at en bil kjørte over den ene foten hennes. Jenta ble fraktet til legevakten, men hun har, ifølge politiet, trolig kommet fra hendelsen uten skader.

RISØR: Innbrudd i leilighet

Politiet får tirsdag ettermiddag melding om at uvedkommende har tatt seg inn i en kommunal, fraflyttet leilighet i Siris vei i Risør. Gjerningsmennene har tatt seg inn i leiligheten ved å fjerne et vindu i inngangspartiet. Ifølge kommunen er det gjort hærverk, men ingenting er stjålet.

**KRISTIANSAND: Hærverk på ammunisjonslager

14.12** Det er gjort skadeverk på et eldre ammunisjonslager i Marvika tirsdag ettermiddag. Vitner har opplyst til politiet at en mistenkelig Toyota Avensis forsvant fra stedet i det aktuelle tidsrommet. Ifølge politiet kjørte bilen med falske skilter. Ingen er pågrepet i saken.

MARNARDAL: Innbrudd i hytte

Tyver har stjålet en styringsenhet til et solcellepanel fra en hytte som ligger mellom Naglestad og Konsmo. Eieren opplyser også at tyvene har rotet i hytta.

**ARENDAL: Mopedtyveri

16.16** En fortvilt eier ringer politiet og forteller at mopeden hans er stjålet fra Harebakken. Kjøretøyet er stjålet i tidsrommet mellom 07 og 16 tirsdag. Den hvite suzukien har kjennetegn PE 5661.