**ARENDAL: Hærverk på biler

09.36:** I løpet av natten har 10 til 15 biler blitt utsatt for hærverk i Gjervoldsøy, Bilene har blitt frastjålet tannklokker og tappet bensin. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**VEGÅRDSHEI: Innbrudd i hytte

10.16:** Politiet får melding om et hytteinnbrudd i Vikingsmyr. Tyven fikk med seg tv og lamper. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**KONSMO: Grovt biltyveri

11.09:** En bil som stod parkert på Furumoen har i løpet av natten blitt frastjålet radio og cd-spiller.

**KRISTIANSAND: Bilbeltekontroll

12.00:** Politiet hadde i dag en bilbeltekontroll i Østre Strandgate. Seks bilister fikk beltegebyr, og to fikk forelegg for å snakke i mobiltelefon under bilkjøring.

**KRISTIANSAND: Tilgrist barnehage

13.07:** Politiet fikk melding om at Stasjonshagen Barnehage i Jørgen Moesgate er blitt tilgrist med søppel.

**KVINESDAL: Innbrudd i bolig

13.36:** En bolig på Røyland har blitt frastjålet en rød scooter Yamaha 700, et stereoanlegg, og en rød amerikaner av typen Pontjac JTO. Det var sølvstriper på begge sidene av bilen.

**KRISTIANSAND: Vannlekkasje i leilighet

13.40:** En kvinne i Henrik Wergelandsgate fikk vannlekkasje i leiligheten sin. Politiet kom og stengte av vannet.

**LILLESAND: Klager på gatemusikkanter

15.00:** Politiet sjekker forholdene.

**TVEDESTRAND: 13 år gammel mopedist

13:00:** Politiet kjører etter en uregistrert moped. Sjåføren løper fra Politiet, men de fikk til slutt tak i han. Sjåføren var en 13 år gammel gutt fra området.

**RYKENE: Stjålet speedbåt

16.56:** En tre fots speedbåt, Spidercherokee, med blå vindskjermer er frastjålet fra Hellebrygga. Den har registreringsnummer 1AO860. En 12 fots Windreis med 9.9 hester Yamaha er stjålet fra samme sted.

Det meldes også om tre andre båtinnbrudd på Hellebrygga. Politiet undersøker saken på stedet.

**ARENDAL: Stjålet lommebok

17.15:** En kvinne hevder hun har blitt frastjålet lommeboken sin da hun var på Nille i Harebakken. Etter en stund ringer hun politiet og forteller at lommeboken ble funnet i en nabo butikk. Alt skulle være i inntakt.

**ARENDAL: Stjålet personbil

17.17:** En grønn Audi 80 personbil med registreringsnummer PX16803 er meldt stjålet fra Sykehusveien på Sørlandet Sykehus Arendal. Bilen ble mulig stjålet i perioden onsdag til torsdag, mens bileieren var innlagt på sykehuset.

**SØGNE: Fant tyvegods i hagen

17.36:** En mann fant tyvegods da han stelte i hagen sin. Mannen fant tyvegodset bak hekken. Gjenstandene stammer trolig fra naboområdet Betania i Høllen.

**ARENDAL: Tyveri av lommebok

19.54:** En kvinne ble frastjålet lommeboken sin da hun var på Kiwi i Kirkegata. Tyven ble observert gjennom overvåkingskamera, der han ble gjenkjent og brakt inn til politiet. Mannen er en 66-modell fra Arendal. Det vil bli opprettet en sak mot han.

**MARNADALEN: Klager på villmannskjøring

21.04:** To BMWer med stor fart skal ha sust forbi den gamle brannstasjonen i Marnadalen. Politiet fikk tak i den ene gutten, som er en 82-modell fra området. Foreldrene ble kontaktet. Politiet lyktes ikke å få tak i den andre gutten, men de vet hvem han er. Saken vil bli fulgt opp.

**ARENDAL: Person tatt inn til arrest

21.40:** En mann oppførte seg vanskelig på Torungen Barneverns institusjon. Attenåringen ble tatt inn til arrest.

**FARSUND: Trafikkuhell

20.40:** Politiet får melding om en mann som har kjørt på en gutt på sykkel i Vanse. Gutten kom uskadd fra hendelsen. Bilisten kjørte gutten hjem til foreldrene, der han ble tatt hånd om.