**KRISTIANSAND: Bråk på Ernst

01.06** Politiet fikk melding om at det er en som lager bråk i restauranten på Hotell Ernst. Da en patrulje kommer til stedet finner de ut at bråket skyldes en overstadig beruset 27 år gammel kvinne fra Vennesla. Kvinnen hadde kastet opp og kranglet med ansatte. Ovenfor politiet hevdet hun at ansatte ved Ernst hadde banket henne opp. Til slutt forlot kvinnen stedet.

**KRISTIANSAND: Slo til kjæresten

01.26** Politiet fikk inn meldning om en 25 år gammel mann som har slått til kjæresten sin i Tollbodgaten. Mannen blir pågrepet og satt i arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

01.28** En patrulje oppdager en slåsskamp ved kiosken Seven elleven i Markens gate. To gutter har røket i tottene på hverandre, men roer seg når de oppdager patruljen. Ingen personer var skadet og ingen har lyst til å anmelde noe. Det hele blir ordnet opp på stedet, men politiet var i tvil om de skulle anmelde episoden eller ikke.

**KRISTIANSAND: Ampert på Leopold

01.54** Politiet får melding om amper stemning på serveringsstedet Leopold i Vestre Strandgate. Da politiet kommer til stedet blir det rolig på stedet.

**KVINESDAL: Dekkbrenning

01.53** En politipatrulje oppdager at noen har forsøkt å sette fyr på noen store traktordekk ved Statoil bensinstasjonen på Liknes. Det blir forsikret at dekkene er slukket. Ingen personer er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Sovnet utenfor politistasjonen

01.56** Politiet fikk inn melding om en person som lå og sov på benk i Rådhusgata. En patrulje går de få meterne fra politistasjonen til benken hvor de finner en man på en benk. Mannen, en 34–åring fra østlandet, er dessuten mistenkt for skadeverk på en bil i Rådhusgata. Han blir satt i arresten, og det blir skrevet en rapport på han.

**KRISTIANSAND: Slo seg vrang etter hjelp

02.01** En patrulje kjører en beruset dame til legevakten etter at hun har falt ned fra et gjerde utenfor et serveringssted i Vestre Strandgate. Først er den 31 år gamle damen fra Kristiansand meget takknemlig for hjelpen politiet gir henne. På veien slår hun seg plutselig helt vrang og vanskelig å kontrollere. Dermed ender kvelden i fyllearresten for å tørke ut.

**KRISTIANSAND: Beruset ung mann

02.03** Politiet får melding om en person som ligger på fortauet utenfor serveringsstedet Leopold i Vestre Strandgate. Mannen, en 21-åring fra Kristiansand, er åpenbart beruset og politiet tilkaller ambulanse for å ta en sjekk. Ambulansepersonell konkluderer med at mannen ikke behøver behandling. Venner av mannen lover å ta han med seg hjem, dermed reiser politiet fra stedet. 40 minutter senere, klokka 02.43, kommer patruljen over mannen igjen. Denne gangen finner de han sovende ved rutebilstasjonen. Politiet vurdere å ta mannen med seg, men da tar vennene med seg mannen.

**KRISTIANSAND: Biltyver i Hannevika

02.53** En taxisjåfør melder fra til politiet om at to menn forsøker å bryte seg inn i en bil parkert i en busslomme ved tunnelen i Hannevika. Mennene legger på sprang da taxien passerer dem. Politiet reiser ut til stedet og finner bilen. Det var kun gjennomført skadeverk på bilen, noe som kan tyde på at taxien skremte mennene før de fikk tatt noe. Bilen blir tauet inn.

**KRISTIANSAND: Bråk på bensinstasjon

03.30** Politiet får melding om bråk på Park og Bensin i Dronningens gate. Mange mennesker samlet der etter at serveringssteder har stengt. Politiet roer ned folk og blir stående i området for å forebygge.

**LILLESAND: Innbrudd på skole

04.34** Brannvesenet varsler politiet om at innbruddsalarmen på Borkedalen skole. Diverse datautstyr er fjernet fra stedet. Etterforskning vil trolig starte først i dag ettersom melding om innbruddet kom inn på et tidspunkt da politiets ressurser opptatt.

**LINDESNES: Kjørte av veien i rus

07.06** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på E39 ved Vigeland. Bilen hadde kjørt over midtrabatten og endt i grøfta. To personer satt i bilen, men det var kun materielle skader som følge av uhellet. Melder fortalte at han nektet å hjelpe de to i bilen på grunn av deres tilstand. Da politiet kom til stedet ble det raskt klart at det dreide seg om promillekjøring. Føreren av bilen, en 33 år gammel kvinne fra Mandal, ble tatt med for blodprøve. Det ble i tillegg funnet små mengder hasj i bilen.