KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

07.12 Tyver har vært på ferde i Møllestua barnehage på Grim i Kristiansand. Tyvene tok seg inn ved å fjerne listene rundt et vindu. Et mindre pengebeløp er stjålet. Innbruddet ble oppdaget av personalet som begynte på jobb tidlig mandags morgen.

**VENNESLA: Slo til på samvirkelaget

07.16** Også på Coop Prix i Vennesla har det vært innbrudd i løpet av natten. Store mengder tobakksvarer er stjålet. I tillegg er to spilleautomater forsøkt brutt opp.

**KRISTIANSAND: Tyvegods i grøfta

11.12** Mandag formiddag fikk politiet en oppringning fra en person som hadde funnet noe mulig tyvegods i grøfta i Bernt Holms vei på Gimlevang i Kristiansand.

— Det viste seg å være noe helt nytt sveiseutstyr og noen slanger. Hvis det er noen som mangler noe slikt, må de bare ta kontakt med politiet, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

10.55** Politiet stoppet en 22 år gammel mann fra Kristiansand på riksvei 9. Han kjørte uten førerkort og vil bli anmeldt for det.

**KVINESDAL: Eldre dame tatt uten lappen

13.10** En politipatrulje stoppet mandag en eldre kvinne som kjørte bil i Kvinesdal sentrum. Det viste seg at kvinnen i 70-årene, ikke hadde gyldig legeattest. Hun blir dermed anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**VENNESLA: Kollisjon på Stemmen

14.47** En bilfører kjørte av veien ved Stemmen på Homstean. Ingen ble fysisk skadet, og politiet rykket ikke ut.

ARENDAL: Kjørte utfor med firehjuling

RISØR: Kjørte villmann på vei til skroting