**KRISTIANSAND: Bil utbrent

00.30:** Politiet har mistanke om en påsatt bilbrann, etter å ha funnet en utbrent bil i Mosby. Noen har brent søppel og svineri i nærheten av den nå totalskadete bilen, og politiet vil undersøke saken nærmere.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

01.20:** Sovende beboere på Kjerrheia i Vågsbygd fikk ødelagt nattesøvnen av høy musikk fra en parkert bil. Politiet sendte ut en patrulje for å undersøke saken, som endte med 26 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet. Mannen var i besittelse av mindre mengder hasj. Han erkjente forholdet, og ble tatt med til arresten, hvor han tilbragte natten.

**KRISTIANSAND: Kamphaner pågrepet

01.30:** En patrulje pågrep to personer i Rådhusgata, som var mistenkt for slåssing. Den ene ble anmeldt for ikke fjerne seg etter anmodning fra politiet. Begge to ble satt til tørk i arresten, mistenkt for å ha gått løs på en 33 år gammel mann på gaten. Begge slåsskjempene var fra Kristiansand, og er 21 og 19 år gamle.

**KRISTIANSAND: Taggere tatt

01.35:** Tre taggere ble oppdaget på baksiden av Voiebyen grendehus, i det de var i ferd med å spraye på veggen. To av mennene var 19 og 23 år gamle, begge fra Kristiansand. Sistemann var en 17 år gammel rogalending. Ingen av dem hadde rukket å gjøre noen skade, og de fikk beskjed av politiet om å komme seg hjem.

**MANDAL: Tullball i fylla

0240:** En 23 år gammel mandalitt ble pågrepet i Store Elvegate, etter at han hadde laget bråk og vært generelt utrivelig.

**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

0315:** Politiet rykker ut til Leopold, etter å ha fått beskjed om at en kar hadde gått løs på noen damer. Ved jernbanestasjonen pågriper patruljen en 21 år gammel kristiansander, og beslaglegger en kniv som han hadde i lomma. 21-åringen tilbragte natten i arresten, og vil bli avhørt i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: — Angrepet ved 7-Eleven

03.30:** Politiet fikk beskjed om at en person som ble angrepet utenfor 7-eleven i Markens. Da politiet kom var det kun småknuffing, og det hele viste seg å være betydelig overdrevet.

**KRISTIANSAND: Mopedist anmeldt

05.50:** En 27 år gammel mopedist ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på E 18. KRISTIANSAND: Tatt uten førerkort

07.30: Politiet stoppet en 38 år gammel bilist som kjørte uten gyldig førerkort i Elvegata.

**FARSUND: Forlatt bil i hagen

08.00:** Patruljen i Farsund melder om at det står en bil i en hage på Kollevold. Bilen, en VW Golf, ser ut til å ha fått en skrens før den meide ned en del busker og endte i hagen. Politiet prøver nå å finne ut hvem som har kjørt bilen. Ingen personer var i nærheten da den ble funnet, og tidspunktet for hendelsen er ukjent.

ARENDAL: Narkoaksjon i Arendal