KRISTIANSAND: Tyveriet ble meldt inn fredag ettermiddag klokken 16.19. Båten lå fortøyd på en båtplass i elva. Det er usikkert når snekka ble stjålet.

**VENNESLA: Laserkikkert stjålet fra byggeplass

12.33** En laserkikkert er forsvunnet fra byggeplassen ved Vennesla Videregående skole. Det er VEF Entreprenør som driver byggearbeid på stedet.

**MANDAL: Bensintanker funnet flytende

14.18** En mann fant i ettermiddag tre bensintanker flytende ved Hille i mandalsskjærgården. Politiet rykket ut til stedet med politibåten og sikret de tre tankene. Imens politiet var på oppdraget dukket en båteier opp på stajonen i Mandal. Han ville anmelde et tyveri av en bensintank. Det viste seg at den ene tanken tilhørte mannen.

**LYNGDAL: Tok fyr i gassgrill

16.00** Det tok full fyr i en gassgrill i Oftebroveien fredag ettermiddag. Ifølge eieren skal det først ha begynt å brenne i noe fett. Brannen skal ha forplantet seg til gassledningen.

**ARENDAL: Full mann frastjålet 2000 kroner

16.51** En mann skal ha blitt frastjålet 2000 kroner av en sigøynerkvinne i sentrum i Arendal fredag ettermiddag. Politiet vil undersøke det rumenske miljøet i et forsøk på å få oppklart tyveriet.

**KRISTIANSAND: Tatt med forfalsket legitimasjon

16.52** En kamerunsk mann ble fredag ettermiddag stoppet i tollen i Kristiansand da han kom i land med ferja fra Danmark. Tollerne fattet mistanke ved mannens legitimasjonspapirer. Mannen ble tatt hånd om av politiet og satt i arresten. Saken vil bli fulgt opp av utlendingsenheten.

**SØGNE: Sovnet trolig bak rattet

17.00** En bilfører sovnet trolig bak rattet da bilen han førte havnet i grøfta i bunnen av Trybakken, opplyser politiet. Det oppstod ingen personskade.