GLEDER SEG: 17-åringene Grete Rånås, Helle Myhrstad, Ingrid Hodnemyr og Maren Kirkhus gleder seg til å prøve badeanlegget. I dag bare kikket de. Foto: Jon Anders Møllen
BEST I NORGE: Kamilla Leganger Krogstad og Mikkel Klein likte spesielt godt stupeanlegget og sklia. Foto: Jon Anders Møllen
IMPONERT: Annemor Sundbø og Myrel Jørgensen var mektig imponert over det nye badeanlegget. De likte godt utsikten ut mot byfjorden. Foto: Jon Anders Møllen

KRISTIANSAND: — Jeg gleder meg til å prøve den sklia. Den så veldig gøy ut, sier Eivind Bentsen til Fædrelandsvennen.

Fredag overvar han åpningen av Kristiansands nye stolthet sammen med mamma Live Skjeggedal Bentsen. Seksåringen var ekstra stolt av storebroren som deltok i åpningsnummeret.

— Han tok en salto og klarte seg veldig bra, sier unggutten, som sier han vil være mye i det nye badeanlegget.

- Endelig eget stupeanlegg

— Dette ser supert ut. Jeg har ikke vært her før og ble veldig imponert, sier mamma Live som har en sønn i stupeklubben.

— Det blir fint å få et stupeanlegg tilbake i byen. Nå har vi måttet kjøre ungene til nabobyer for at de skal kunne drive med idretten, sier Skjeggedal Bentsen.

Hun likte spesielt godt de store panoramavinduene med utsikt ut over byfjorden.

— Det er åpent og lyst. Her er det noe å finne på for alle, mener hun.

Imponert

Strikkeentusiasten Annemor Sundbø hadde tatt turen til Aquarama sammen med Myrtel Jørgensen. De var mektig imponert over synet.

— Jeg var selv med i stupeklubben da jeg var yngre, men jeg må innrømme at jeg aldri ble særlig god. Stupeanlegget her var fantastisk flott, sier Sundbø.

Hun er derimot usikker på om hun kommer til å benytte badeanlegget i noen særlig grad.

— Jeg har flott badeplass like nedenfor huset mitt, men det er nok et sted jeg kommer til å ta med gjester, sier Sundbø.

Myrtel Jørgensen likte spesielt godt badekanalen med strøm.

— Jeg er kommer nok ikke til å være her så mye alene, mer dersom jeg får barnebarn er det midt i blinken, sier Jørgensen.

- Beste stupeanlegg i landet

Kamilla Leganger Krogstad og Mikkel Klein sier førsteinntrykket var bra.

— Jeg synes de har utnyttet stupeområdet på en god måte. Det er mange stupebrett på ulike nivå. Jeg vil påstå at Kristiansand nå har det beste stupeanlegget i Norge, mener Leganger som selv har vært aktiv stuper.

— Det ser utrolig flott ut. Det blir moro å prøve sklia. Vi kommer nok til å være her en del, sier Klein.

17-åringene Grete Rånås, Helle Myhrstad, Ingrid Hodnemyr og Maren Kirkhus ble overrasket over hvor stort badeområdet var.

— Det var sykt stort, mye større enn jeg hadde sett for meg, sier Rånås.

— Det virker kjempegøy. Jeg gleder meg til å bade her, sier Helle Myrstad.