**GRIMSTAD: Stjålne skilt

23.09** fikk politiet melding om at to bilskilt med registreringsnummer PR15375 var blitt stjålet fra en parkert bil ved Bergemoen i Grimstad.

**GRIMSTAD: Hærverk på bil

23.21** fikk politiet melding om at en beruset person hadde knust en vindusrute på en parkert bil. En politipatrulje ble sendt til stedet. De fant en bil med to knuste vindusruter, men ingen gjerningsmann. Bileier ble kontaktet, og vedkommende vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Sparket til drosje

23.38** fikk politiet melding fra en drosjesjåfør som hadde problemer med en kvinne som hadde sparket til drosjen. En politipatrulje ble sendt til stedet, men da de kom fram var kvinnen borte. Politiet avventer en eventuell anmeldelse fra drosjeeier.

**RISØR: Redningsoppdrag

00.09** fikk politiet melding om en båt som gikk på tomgang ved Buvika i Risør. Det var ingen personer i eller ved båten. I samråd med Hovedredningssentralen koordinerte politiet et redningsoppdrag. Luftambulanse hentet dykkere fra brannstasjonen i Kristiansand, og redningsskøyta Inge Stensland ble dirigert til stedet. Lokalt brannvesen i Risør iverksatte overflatesøk ved og rundt båten. Samtidig som dette pågikk jobbet politiet med å finne ut hvem som eide båten. Klokken 01.11 hadde de klart å komme i kontakt med eier. Han opplyste om at han selv hadde startet båten tidligere på kvelden med tanke på ladning av batterier med mer. Redningsoppdraget ble derfor avsluttet.

**MANDAL: Kranglete

00.26** bortviste politiet i Mandal en kranglete, beruset mann i 20-årene som var til sjenanse utenfor et utested.

**KRISTIANSAND: Slo til to stykker

01.54** fikk politiet melding om klammeri/slagsmål i sentrum av Kristiansand. En politipatrulje ble sendt til stedet. To fornærmede menn opplyste å ha blitt slått til av en ukjent mann som hadde forsvunnet fra stedet. Ingen av de to hadde behov for å oppsøke legevakten. Politiet avventer en eventuell anmeldelse fra involverte parter.

**KRISTIANSAND: Antydning til bråk

02.05** fikk politiet melding om antydning til bråk i sentrum av Kristiansand. Politiet ble sendt til stedet, og bråket opphørte da de kom fram.

**GRIMSTAD: Påkjørt elg

03.47** fikk politiet melding om påkjørt elg ved Omresletta i Grimstad. Ingen personer kom til skade i sammenstøtet, men elgen ble skadet og Viltnemda ble derfor varslet.

**ARENDAL: BMW stjålet

08.37:** En hvit BMW 318 med registreringsnummer BN 6326ble stjålet fra Industritoppen. Tyveriet fant sted i natt.

10.20: Bilen har kommet til rette på Longum.

**VENNESLA: Promillekjører stoppet

10.30:** En 19 år gammel kvinne ble stoppet av en politipatrulje i Vennesla sentrum. Hun kjørte uten førerkort og med promille.

**VEGÅRSHEI: Trafikkontroll

13.56:** Politiet avviklet trafikkontroll ved Vegårshei skole. 40 biler ble kontrollert, men det ble ikke påvist noen overtredelser.

**LILLESAND: Stjal verktøy for 20.000

13.40:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra en bil på Gaupemyr i løpet av natten. Det er stjålet verktøy for cirka 20.000 kroner. Politiet etterforsker saken.

**LYNGDAL: Ransalarmen gikk på Elkjøp

19.08: Se egen sak.**

**LILLESAND: Til legevakt etter slåsskamp

22.02:** Politiet får melding om husbråk og slåssing på privat fest. En person til legevakt for sjekk. Forholdet vil eventuelt bli anmeldt over helga.

**VENNESLA: Sprengte postkasser

22.08:** Politiet får melding om at tre postkasser er sprengt på Skarpengland

**KRISTIANSAND: Overstadig kvinne

22.13:** En overstadig beruset kvinne innbrakt fra Rutebilen, inn i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing på Kjerrheia

22.41:** Skadeverk/ruteknusing på Kjerrheia. Gjerningsmann tatt med til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

22.47:** Politiet innbringer en 20 år gammel mann fra Vågsbygd mistenkt for bruk av narkotika.