**KRISTIANSAND: Brann like før midnatt søndag

Se politiloggen for søndag 13. oktober**

**KRISTIANSAND: Kjørte ruset uten førerkort

01.42:** En mann i 20-årene anmeldes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand i sentrum. Mannen hadde heller ikke førerkort. Politiet har sikret seg blodprøve av mannen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i privathus

01.46:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i et privathus på Søm i løpet av de siste 14 dagene. Det er foreløpig uklart hva om er tatt fra huset. Politiet har sikret seg spor på stedet.

**GRIMSTAD: Tatt på fersk gjerning ved Fretex-konteiner

02.13:** Ved Odden i Grimstad pågriper en politipatrulje to litauere som lempet klær fra en oppbrutt Fretex-konteiner inn i en varebil. Bilen var stappfull av poser med tøy. De to mennene var 19 og 21 år, og ble begge kjørt til politiarresten i Arendal.

**LILLESAND: Container brant

02.23:** 110-sentralen melder om brann i en container i Senterveien i Lillesand. En bygning lå like ved, men fikk ingen skader i brannen. Brannårsak er foreløpig ukjent.

**ARENDAL: Kjørte stygt

11.45:** Politiet fikk melding om en eldre Volkswagen Transporter som kjørte stygt fra Tromøy.

**ARENDAL: Til legevakt etter røykutvikling

17.05:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Katt mishandlet

20.05:** Politiet fikk melding om at noen har mishandlet en katt på Flekkerøy. Katten kom hjem delvis flådd/barbert. Innringer mener det er dyremishandling, og at det har skjedd ved flere anledninger på Flekkerøy.

**ARENDAL: Slått i hodet med balltre

20.16:** En person ble slått i hodet med balltre. Fornærmede var lite meddelsom ovenfor politiet, og ble fraktet til legevakt med brukket nese og utslåtte tenner.

**KRISTIANSAND: Til sykehus etter utforkjøring

20.43:** Les egen sak.

**SØGNE: "Berserk" dame

21.14:** Politiet rykket ut til en "berserk" dame på Tangvall.

**GRIMSTAD: Laget bråk

21.37:** Politiet rykket ut til en pøbelgjeng som laget bråk ved Storesand i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Bråk ved gatekjøkken

21.39:** Flere politipatruljer rykket ut for å roe ned bråk med flere personer involvert ved et gatekjøkken i Dronningens gate.