**RISØR: Mistenkt for biltyveri

06.06:** Tyveri av bil fra Viddefjellveien, med registreringsnummeret RJ36583. Det var en hvit Iveco lastebil som var blitt stjålet. Klokka 07.30 ble bilen funnet ved Solstadheia hyttefelt.

Et kvarter senere pågrep patruljen en person som var mistenkt for tyveriet. Den mistenkte er en mann på 42 år, og han ble kjørt til politiarresten.

**FARSUND: Tyskere fikk motorstopp

07.01:** Fem tyske fiskere meldte at de hadde fått motorstopp utenfor Borhaug. Hovedredningssentralen ble kontaktet. Tyskerne hadde lagt ut to ankere, rundt 70 meter fra land. Redningsskøyta Ægir dro ut, og var fremme ved den tyske båten klokka 08.01. Hovedredningssentralen opplyste at båten ble tauet til Lista havn. Alt var ok med tyskerne.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kirke

09.20:** I løpet av natta har det vært innbrudd i Randesund Misjonsmenighets kirke i Maristien i Randesund. Noen vinduer er knust, men politiet er usikre på om folk har vært inne i kirka. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Dykker skadet etter at dykkerflaske eksploderte

10.41:** Les egen sak.

**RISØR: Bilinnbrudd

12.18:** Det ble meldt om innbrudd i to biler i Hestemyrveien. Innbruddene skal ha skjedd i løpet av natta. Lokalt politi undersøker forholdet.

**RISØR: Forsøk på biltyveri

12.54:** Politiet fikk melding om at det var gjort forsøk på biltyveri fra Siris vei i løpet av natta. Tenningslåsen er ødelagt og bilen er forsøkt koplet. Tyven har også rotet en del i bilen, som er en hvis Mazda 323. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Promillekjøring

13.30:** En politipatrulje stoppet en bil i Harebakken i Arendal sentrum. Føreren av bilen fremso som beruset og ble tatt med til legevakt for å avgi blodprøve.

**GRIMSTAD: Narkoman plaget butikk-kunder

13.17:** Politiet ble varslet om at en meget plagsom narkoman plaget kunder ved Kiwi i Storgata. Politiet kjørte vedkommende hjem til egen bolig.

**FLEKKEFJORD: Bilfører var ruset

14.14:** Politiet fikk melding om at en bil kjørte merkelig på E 39 fra Flekkefjord mot Kvinesdal. Politiet rykket ut og stanset bilen. Føreren viste seg å være en 32 år gammel dame fra Farusund. Hun fremsto som ruset og ble tatt med til legevakt i Flekkefjord for å avgi blodprøve.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

16.02:** En person ringte politiet og sa at han hadde tatt en mann på fersk gjerning i ferd med å stjele sykkelen hans i Østre Ringvei. En politipatrulje kjørte til stedet. Mannen som meldte fra ønsker ikke å anmelde forholdet. Politiet noterte personalia på gjerningsmannen, 38 år gammel person fra Kristiansand.

KVINESDAL: Syklist kolliderte med bil

19.23:

**MANDAL: Pågrepet etter bråk

20.30:** En 41-åring tar ikke politiets advarsel til følge, og blir arrestert etter nye klager om bråk fra mannens leilighet. Mannen blir kjørt til arresten ved Kristiansand politistasjon.

**EVJE: Mistenkt for kjøring i ruset tilstand

21.58:** Politiet pågrep en 29-åring, etter tips om promillekjøring. Mannen ble tatt med til Sørlandet sykehus for blodprøve.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

22.29:** En bil som stod parkert ved Håvet, ble utsatt for tyveri. Et vindu ble knust, og ei dameveske ble stjålet. Politiet ble sendt til stedet for å sikre spor fra bilen.

**LYNGDAL: — Pc stjålet

22.40:** En pc blir meldt stjålet fra resepsjon i Paulsens Hotell.