**KRISTIANSAND

00.02: Gjest lagde bråk**

Et utested i Tollbodgata ba om bistand fordi en av gjestene lagde bråk. Patruljepatruljen bortviste vedkommende fra stedet.

**KRISTIANSAND:

03.59: Høylytt musikk**

Klage på høy musikk fra hotellrom i sentrum. En politipatrulje dro ut, og fikk ordnet opp slik at det ble nattero.

— Utenom disse hendelsene har det vært veldig stille fram til nå, sier operasjonsleder Jon Kvitne til Fædrelandsvennen klokka 07.10. **VENNESLA: GPS-tyveri

09.27:** Politiet fikk melding om tyveri fra en bil i Vennesla. Bilen hadde vært ulåst og en GPS var stjålet.

**MANDAL: Kjøring uten førerkort

09.41:** En patrulje i Mandal meldte at de anmelder en 44 år gammel mann for kjøing med moped uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Mann stjal varer på Europris

09.47:** En mann, som trolig er 43 år gammel, ble tatt med av politiet for identitetssjekk etter å ha stjålet for ca. 200 kroner hos Europris på Lund. Mannen nektet å oppgi personalia på stedet.

**EVJE OG HORNNES: Tyveri fra skianlegg

10.23:** Politiet mottok melding om innbrudd og tyveri fra Høgås skianlegg hvor det var stjålet et pengebeløp. Evje lensmannskontor sjekker saken videre.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

11.49:** Dekkomsentningen på Evje meldte om innbrudd. En politipatrulje kjørte til stedet.

**FARSUND: Kjøring uten gyldig førerkort

12.05:** Patruljen i Farsund anmeldte en kvinne på 40 år for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Tyveri i enebolig

14.37:** Mens beboerne i et hus på Straismoen var borte noen timer var vandaler inne i eneboligen og stjal en rekke gjenstander. Patruljen på stedet forsøkte å sikre spor etter tyvene.

**VENNESLA: Ruset kvinne ville kjøre bil

15.56:** Politiet ble tilkalt av privatpersoner som prøvde å holde tilbake en kvinne fra å kjøre bil da de mente hun var ruset. De oppholdt seg utenfor Meny i Sentrumsvegen. Politiet tok hånd om en 46 år gammel kvinne fra Kristiansand. Hun ble fremstilt for lege og blodprøvetaking. Kvinnen mistenkes for å ha kjørt bil i påvirket tilstand.

LYNGDAL: Kvinne antastet av fremmed mann

16.27: En kvinne på 27 år ble antastet av en 40 år gammel mann, som var ukjent for henne, utenfor Rimi i Lyngdal. Mannen skal ha tatt tak i armen til kvinnen og slengt henne inn mot bilen hennes. Mannen vil bli anmeldt av kvinnen som forøvrig slapp fra hendelsen uten skader.

**KRISTIANSAND: Mann tatt for butikktyveri

16.46:** Politiet pågrep en butikktyv i en dagligvarebutikk i Tordenskjoldsgate i Kristiansand sentrum. En polsk borger som ikke kunne legitimere seg hadde stjålet varer for kr 94,50. Mannen ble innbrakt til arresten.

**VENNESLA: Tyver i garasje

17.59:** Mellom klokken 13.30 og 15.45 har det vært tyver i en garasje på Vikeland. Det er stjålet en sykkel og diverse andre mindre saker. Saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Ringte nødtelefoner

19.28:** Politiet måtte ta hånd om ei kvinne som gikk skrikende lags veien, mens hun ringte ulike nødtelefoner - 112 og 113. Kvinnen ble satt i arresten.

**AUST-AGDER: Drapstruet ansatt på institusjon

21.07:** Politiet ble tilkalt, for å bistå med å få kontroll over ei kvinne som drapstruet en ansatt på en institusjon. Kvinnen, som er i slutten av 20-årene, truet den ansatte med kniv. Jenta ble pågrepet og kjørt til legevakta for kontroll.

**LILLESAND: Moped avskiltet

21.13:** En UP-patrulje stopper en moped, som viser seg å være trimmet. Mopeden blir avskiltet, og føreren, en 16-åring, blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

22.37:** Tyver har vært på ferde i en bil bak kulturhuset. Det ble blant annet stjålet en drill fra bilen.