— Jeg har et veldig bra forhold til klubbeieren. Jeg liker å snakke med Abramovitsj om fotball. Det er klart han ønsker å vinne, og jeg er her for å prøve å gjøre nettopp det. Det vil jeg fortsette med helt til min siste dag i klubben, sier Benítez til BBC.

Benítez ble hentet inn som erstatter for Roberto Di Matteo i november, men han har slitt tungt med å bli likt på Stamford Bridge. Onsdag gjorde han det klart at han forlater Chelsea etter sesongen. Samtidig brukte spanjolen tid på å kritisere enkeltgrupperinger blant London-klubbens tilhengere for ikke å støtte laget godt nok.

Den tidligere Liverpool-manageren opplever å bli buet på og å få tilrop slengt etter seg fra Chelsea-tribunene. Inntil onsdag holdt Benítez masken, men fikk til slutt nok. Han mente også at klubben gjorde en stor feil da de ga ham stillingstittelen som «midlertidig manager».

Under Benítez' ledelse har Chelsea så langt spilt totalt 27 kamper i ulike turneringer. Av disse er 14 vunnet, 7 endt uavgjort og 6 tapt. I Premier League ligger klubben på fjerdeplass. (©NTB)