**RISØR: Manglet gyldig førerkort

00.50:** En person ble anmeldt for ikke å ha gyldig førerkort for tilhenger, på E 18 ved Songedumpa.

**ARENDAL: Slo med lysestake

01.30:** En person ble kjørt til legevakten etter å ha blitt slått i hodet med en glasslysestake på utestedet Sisters. Gjerningmannen ble pågrepet.

**GRIMSTAD: Mistenkelig person

01.30:** Politipatrulje dro til Egeliveien etter å ha fått melding om en mistenkelig person i området, men så ikke noe til vedkommende.

**ARENDAL: Kjørte uten lappen

03.15:** En person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på E 18 i Austre Moland.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Kirken

06.40:** Melding om innbrudd i lokalene til Kirken av Guds nåde i Tinnheiveien. Patruljen undersøker stedet og oppretter sak.

**KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

08.25:** En jente veltet på sykkel i Kobberveien, og politi og ambulanse dro til stedet. Hun ble undersøkt av helsepersonell på stedet, men var uskadd.

**ARENDAL: Buss kjørte på bil

08.57:** En buss kjørte inn i en personbil bakfra på Plankemyra. Politi og ambulanse til stedet. En person klagde på nakkesmerter og ble kjørt til sykehus for kontroll.

**FLEKKEFJORD: Trafikkuhell

15.17:** Politiet rykket ut til et mindre trafikkuhell uten personskade. To biler kolliderte og partene fylte ut skademelding. Politiet mistenker at en av bilførerne kan ha kjørt i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Tveit

15.30:** Les egen sak

**LILLESAND: Butikknaskeri

16.15:** En kvinne i 40-årene blir anmeldt for naskeri fra en butikk på Tingsaker.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

17.20:** En beruset mann i 20-årene blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. Mannen var til sjenanse for andre og ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest.

**BIRKENES: Brann ved Folkehøgskolen Sørlandet

19.04:** Les egen sak

**ARENDAL: Brann i gapahuk

21.05** : Politiet fikk melding via brannvesenet om at en gapahuk hadde brent ned i Arnevik på Flosta. En politipatrulje kjørte også til stedet. Brannårsaken er foreløpig uklar.

**LILLESAND: Knust vindusrute

21.27:** Politiet fikk melding om at en vindusrute på ca 2 x 1,5 meter var blitt knust på et bygg i sentrum. Det er kun det ytterste glasset som er knust.