**KRISTIANSAND: Mistet lappen

08.02** fikk politiet melding om at UP hadde hatt en fartskontroll i 60-sonen på rv 408 i Froland. En 20 år gammel kvinne fra Ulefoss mistet lappen etter å ha kjørt i 98 kilometer i timen i 60-sonen.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

09.58** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en kiosk ved fotballbanen på Flekkerøy.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

13.47** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en moped fra en adresse i Vågsbygd. Mopeden har registreringsnummer PU5287

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

14.07** fikk politiet melding om tyveri fra en hytte på Drivenesheia. Tyvene hadde brutt opp en verandadør og stjålet øl, lyspærer og støpsler.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri

14.30** fikk politiet melding om tyveri fra en bedrift i Tvedestrand. Tyver hadde i tidsrommet mellom fredag og lørdag stjålet en tilhenger tilhørende bedriften. Hengeren har registreringsnummer PH1683

**KRISTIANSAND: Ikke førerkort

14.52** stoppet politiet en bilist i Grostølveien. Føreren av bilen hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for dette.

**TVEDESTRAND: Bil på taket

15.06** fikk politiet melding om et trafikkuhell i Tvedestrand. Et enslig kjøretøy hadde havnet utfor taket og blitt liggende på taket. Sjåføren, som var alene i bilen, ble kun lettere skadet.

**KRISTIANSAND: Ikke førerkort

15.16** stoppet politiet en bil på den gamle Flekkerøyveien. Sjåføren, en 19 år gammel mann fra Kristiansand, hadde ikke førerkort, og vil bli anmeldt for dette.