KRISTIANSAND: — Dykkere vært i sjøen og søkt uten og gjort noe funn hittil, sier operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

To team av to dykkere har i omganger byttet på å søke i området containerhavna og bort til ferjeleiet, med to linemenn på land. Søket vil avsluttes ved 16-tiden.

— Da vil det bli sett på hva som er aktuelt å gjøre videre i søket, sier Steinsland.

Redningsdykkere fra brannvesenet startet søket klokken 9 i dag.

SAVNET: 24 år gamle Erik Jenssen.

Etterforskningsleder Geir Hansen i agderpolitiet sier til fvn.no at det har kommet noen tips, men det er fortsatt ingen spor etter at Jenssen ble sett utenfor utestedet Havana Etcetera i Kristiansand sentrum mellom 02 og 02.30 natt til søndag. Den siste bevegelsen på kontoen hans er fra da han kjøpte en drink på utestedet klokken 01.57.— Vi håper å få inn flere vitneopplysninger, sa Lauvnes til fvn.no onsdag.

Et tips som politiet fattet interesse for, var fra personer som hadde hørt skrik fra skogsområdet ved Bervannet, på andre siden av jernbanelinjen fra savnedes bolig i Dalaneveien. Dette tipset ble imidlertid sjekket ut av saken onsdag.

— Skrikene ble hørt i 13-14-tiden søndag. Vi har hatt folk der oppe uten resultat. Det var to turgåere som meldte fra. De er avhørt, opplyser Lauvnes.

Politiet har ikke mistanke om at noe kriminelt er skjedd med 24-åringen.