Den tidligere Culture Club-frontmannen, som egentlig heter George O'Dowd, skal synge for gatefeiere og deres familier på en sammenkost søndag 17. august, skriver nettstedet ContactMusic. Artisten selv tok i et tak for parkvesenet i The Big Apple da han måtte gjøre samfunnstjeneste i 2006. Ingen annen gatefeier i New York har fått tilsvarende medieoppmerksomhet som den tidligere Culture Club-artisten, som i mars 2006 tilkalte politiet etter et påstått innbrudd.

Politibesøket endte i stedet med at tjenestemennene fant kokain i leiligheten hans. Dermed måtte sangeren ut på gata, med feiekost, til fotografenes store glede.

I løpet av samfunnstjenesten ble George godt kjent med sine kolleger — og han forklarer den kommende konserten på følgende måte: - De folkene jeg jobbet med viste meg stort hjertelag og humanisme i en for meg veldig vanskelig tid, og jeg vil gjerne takke dem alle på en måte som viser hvor mye det betydde for meg.

— Å holde New York sikker og ren er en stor utfordring, noe Boy George også vet. Og vi ønsker velkommen hans sjenerøse tilbud om å underholde disse arbeiderne som har klart å gjøre byen renere enn den har vært på 30 år, sier en talsmann for parkvesenet i New York. (©NTB)