ARENDAL kl. 00.40: Politiet må bistå betjeningen på Havnepuben i Arendal da en sterkt beruset kvinne slår seg vrang. Kvinnen sovnet inne på toalettet, og ble helt krakilsk da de ansatte vekket henne. 34-åringen fra Grimstad måtte tilbringe natta i fyllearresten i Arendal.

KRISTIANSAND kl. 00.49: Politiet må kjøre en 21-åring til legevakt for sjekk fordi han er så full at han ikke kan gjøre rede fo seg. Mannen ble plukket opp på Harveys pub i Kristiansand.

KRISTIANSAND kl. 01.02: Dørvaktene ved Leopold ringer politiet og ber om hjelp til å skille to slåsshaner inne på utestedet. Politiet tropper opp, men da har allerede betjeningen sendt de to i hver sin retningen.

TATT: Her blir totalt fire personer pågrepet utenfor Havanna i Kristiansand sentrum. Samtlige blir satt i arresten. FOTO: Vegard Nekstad

ARENDAL kl. 01.03: En person for delt leppa si i to da to personer barker sammen inne på Tapperiet pub. 24-åringen blir fraktet til legevakta for sjekk, mens den mistenkte 30-åringen fra Åmli blir satt i arresten. 24-åringen har varslet at han vil anmelde forholdet

KRISTIANSAND kl. 01.06: En restaurantgjest måtte legges i håndjern da han slo seg fullstending vrang utenfor Havanna. Fire menn i alderen fra 25 til 35 år ble pågrepet og satt i arresten. Flere av personene vil bli anmeldt for å ikke ha etterfulgt politiets pålegg.

KRISTIANSAND kl. 01.34: En 20-åring blir ilagt et forelegg på 5000 kroner av politiet. Mannen skal ha forsøkt å bane seg vei inn på Twist and Shout til tross for at han ikke var ønsket av betjeningen. Mannen var overstadig beruset, og nektet å følge politiets pålegg om å gå hjem.

KRISTIANSAND kl. 02.22: Flere gjengangere av politiet barker sammen utenfor Potetbua på nedre torv. En person blir bøtelagt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND kl. 02.24: Politiet må rykke ut til området ved Geheb i Markens gate da to personer slåss. Det var natteravner som varslet politiet om tumultene. Forholdet ble ordnet på stedet.

KRISTIANSAND kl. 02.30: En 19— og en 20-åring blir ilagt forelegg for urinering på offentlig sted. De to mennene fra Søgne valgte like godt å late vannet midt i Skippergata.

KRISTIANSAND kl. 02.31: Det oppstår full slåsskamp på Harveys. Politiet reiser til utestedet, og forholdet løser seg opp.

KRISTIANSAND kl. 02.35: En person har falt ved rampa til Fædrelandsvennen på Fiskåtangen. Mannen har slått seg i hodet, og blir tatt hånd om av en ambulanse.

GRIMSTAD kl. 02.36: Politiet får melding om at ei 18 år gammel jente har skallet ned en annen kvinne på en adresse i Grimstad. Politiet rykker ut og pågriper 18-åringen som blir innbrakt til arresten. Vedkommende blir anmeldt for voldsutøvelsen.

KRISTIANSAND kl. 02.45: En mann blir jaget av personer i Tollbodgata i Kristiansand sentrum. Det er vaktene på Twist and shout som melder i fra om forholdet. Da politiet kommer fram, viser det seg at mannen er blitt tildelt flere slag. Politiet har registrert personalia på samtlige, og bedt fornærmede om å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND kl. 02.52: Politiet må rykke ut til området ved rutebilstasjonen da tre personer slåss. Mennene er i alderen 20 - 30 år, og politiet har bedt personene anmelde i ettertid.

KRISTIANSAND kl 03.03: Politiet må rykke ut til Øvre Torv da en kvinne er så sørpefull at hun ikke er i stand til å ta var på seg selv. Kvinnen måtte hentes av ambulanse, og ble tatt med til legesjekk.

FARSUND kl. 03.07: Politiet får melding om at flere personer slåss på gatekjøkkenet Jafs i sentrum av byen. Slåsskampen blir løst opp av patruljen, og partene blir bedt om å anmelde forholdet i ettertid.

KRISTIANSAND kl. 03.12: Flere personer begynner og slåss i taxikøen i Vestre Strandgate i Kristiansand sentrum. To politipatruljer blir etter dette plassert i området for å forhindre videre bråk.

GRIMSTAD kl. 03.22: En mann blir funnet på bakken etter å ha blitt jult opp av flere personer. Også en annen person har blitt tildelt slag. Gjerningsmennene er kjent av politiet, og saken blir anmeldt.

KRISTIANSAND kl. 03.34: En person blir brakt til fyllarresten da han ikke er i stand til å gjøre rede for seg. Mannen ble funnet i Markens gate ved Frøken Larsen.

KRISTIANSAND kl. 03.59: Betjeningen ved Shell Elvegata så ingen annen mulighet enn å låse seg inne i butikken da en kunde slo seg fullstendig vrang. Ifølge politiet skal mannen ha forsøkt å sparke og slå seg gjennom inngangsdøra uten å lykkes. Den aggresive mannen skal også ha ødelagt gjenstander utenfor bensinstasjonen. Mannen klarte å stikke fra stedet før politiet kom fram.

GRIMSTAD kl. 04.16: Flere personer barker sammen utenfor Rica hotell. Politiet dukker opp og sender partene marsj i seng. En person skal ha blitt påført et blått øye, men mye tyder på at partene var like gode. Totalt fem personer var involvert i slåssingen.

KRISTIANSAND kl. 04.16: To grupperinger braker sammen utenfor Comfort hotell i Henrik Wergelands gate. Begge gjengene blir bortvist fra sentrum av politiet.