**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

17.24** melder en person at det er gjort grovt tyveri fra bilen hans som stod parkert i Urdsvei.Tyveriet er gjort mellom klokken 19 søndag og 07.30 mandag. Vognkort, cd'er og diverse andre ting er stjålet.

**TVEDESTRAND: Mindre pipebrann

18.07** meldes det om mindre pipebrann på Ramlet i Tvedestrand. Ingen personer kom til skade.

**GJERSTAD: Savnet hund

18.10** melder en person om en savnet hund på Gryting i Sundebru. Hunden er en Jämt som er grå og hvit.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

18.31** pågriper politiet en 42 år gammel mann fra Kristiansand i Holbergsgate. Mannen er i besittelse av to brukerdoser amfetamin.

**GJERSTAD: Tyveri av skilter

19.21** blir det meldt om tyveri av to skiltplater (PP 57635) fra en bil. Tyveriet er gjort mellom torsdag og søndag. Bilen stod parkert på Gjerstad stasjon.

**LYNGDAL: Tatt vare på funnet hund

19.30** melder en person om en hund, en blandingstispe som ligner på en terrier, som er funnet og tatt vare på, på Bringfjord i Lyngdal. Hunden er sort og hvit, med noe brunt i pelsen.

**GRIMSTAD: Tatt vare på funnet hund

19.49** melder en person om en Golden Retriever som ble funnet på Frivold Terrasse i Grimstad. Hunden ble hentet av Viking Arendal og befinner seg der.

**ARENDAL: Tyveri fra garderobe

20.06** Tyveri fra garderoben i Stintahallen i Arendal. Tyveriet ble gjort under svømmetrening, og en mobiltelefon er savnet.

**SØGNE: Motorstopp og kjøring i påvirket tilstand

20.02** kommer politiet over en bil med motorstopp på den nye firefeltsveien på E39 mellom Tangvall og Rosseland i Søgne. Bilfører mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Personen er en 33 år gammel kvinne fra Søgne. Kvinnen vil bli anmeldt for forholdet.

**FROLAND: Stjal diesel fra lastebil

21.50** blir det meldt om ungdommer som er observert da de stjal diesel fra en lastebil på Skarsfjord i Froland. Ungdommene stakk fra stedet like etterpå.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeri mot buss

21.50** melder Bussen trafikkselskap om det som trolig var fyrverkeri som traff et vindu på en buss, slik at vinduet gikk i stykker, da bussen passerte Jærnesheia. Bussjåføren observerte flere ungdom på stedet.

**ÅSERAL: Brann i hytte

22.14** kommer en melding fra 110-sentralen om brann i en hytte på Vormelid i Åseral. Det var ingen personer inne i hytten da brannen brøt ut. Det er foreløpig usikkert hva brannårsaken er.

**ARENDAL: Båt forsøkt stjålet

23.26** får politiet melding om en 50 fots Sea-Ray som ble forsøkt stjålet i Færvik, ved 18.30-tiden mandag. Naboer observerte at båten ble kjørt litt ut fra land før motoren stoppet. Hendelsen vil sannsynligvis bli anmeldt av båteier, som nå har sikret båten til land.

**TVEDESTRAND Innbrudd i garasje på Sandvad

23.32** melder en dame at noen har brutt seg inn garasjen i løpet av kvelden. Blir fulgt opp av politipatruljen i løpet av natten.