**KRISTIANSAND: Oppbevarte narko i bil

00.08** En politipatrulje stoppet en bil på Valhalla på Lund. Tre personer ble innbragt. En av dem, en 18 år gammel mann fra Kristiansand, er mistenkt for å ha vært i besittelse av en del gram hasj.

KRISTIANSAND: Slåsskamp i Henrik Wergelands gate

Foto: Monika B. Birkeland

Foto: Ola Mjaaland 00.46 En person opplyste til politiet at han var blitt slått ned i Henrik Wergelands gate, nær Festningsgata. Det er uklart om episoden kommer til å anmeldes. Etter det fvn.no erfarer, skal ingen ha blitt alvorlig skadet. **TVEDESTRAND: Innbrudd på Bergsmyr

01.07** Mens beboerne var ute, tok ubudne gjester seg inn i en leilighet på Bergsmyr terrasse. En lommebok er stjålet, i tillegg til penger fra et skap på soverommet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i midtrabatten

01.28** En 19 år gammel mann fra Østlandet er mistenkt for promillekjøring etter at bilen han kjørte havnet i midtrabatten ved jernbanestasjonen i Vestre Strandgate. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

KRISTIANSAND: Sparket i ansiktet ved Leopold

**FARSUND: Oppførte seg truende

01.58** En 28 år gammel mann fra Litauen ble pågrepet ved Spar. Mannen skal ha oppført seg truende og hadde blant annet gjort skadeverk på en bil. 28-åringen satte seg også kraftig til motverge da han skulle pågripes.

**LILLESAND: Klammeri

02.00** To personer var involvert i klammeri ved Beddingen restaurant. Lillesandsmennene som var involvert er 42 og 22 år gamle. Det er uklart om forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

02.05** En mann møtte opp på politistasjonen og fortalte at han tidligere på kvelden var blitt slått i ansiktet på et utested. Han hadde hovnet opp over det ene øyet, og ville anmelde episoden. Mannen ble kjørt til legevakta. En navngitt kvinne på 21 år fra Søgne er mistenkt.

KRISTIANSAND: Slått bevisstløs ved Harveys

KRISTIANSAND: Bråk ved Leopold

Foto: Jon Danielsen

02.32 En 20 år gammel mann fra Kristiansand er satt i arresten og vil bli anmeldt etter å ha laget bråk i beruset tilstand utenfor utestedet Leopold i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

03.10** Politiet stoppet en 19 år gammel kristiansandsmann som kjørte uten gyldig førerkort i Elvegata.

**FLEKKEFJORD: Politiet slukket brann

03.15** Det brant i en søppelkasse i Jernbaneveien. Politiet slukket selv brannen.

**ARENDAL: Slåsskamp på rutebilstasjonen

03.24** En 45 år gammel mann hadde fått et hovent øyeparti etter en angivelig slåsskamp. En 29 år gammel navngitt mann fra Arendal er mistenkt.

**FARSUND: Innbrudd på Lunde skole

03.53** Noen har knust ei vindusrute og kommet seg inn på skolen. Antakelig er pc-utstyr stjålet.

**GRIMSTAD: Hamret på dører

03.54** Politiet måtte sette en 28 år gammel mann fra Tyskland i drukkenskapsarresten etter at han hadde vært til sjenanse for beboere i Grooseveien. Mannen hadde hamret på dører og på en garasje.

SØGNE: Boligbrann i Stokkelandsåsen

ARENDAL: Dødsbrann i boligblokk

**KRISTIANSAND: Så løpende tyv

04.26** Det har vært innbrudd i en bod i en leilighet i Tordenskjoldsgate. Pc-utstyr og andre ting er stjålet. En person er sett løpende fra stedet. Politiet ser etter en navngitt person som er mistenkt for innbruddet.

**KRISTIANSAND: Plaget drosjesjåfører

08.02** Politiet fikk melding om at en krakilsk, beruset mann lagde bråk på bussholdeplassen i Vestre Strandgate. Mannen forflyttet seg til taxiholdeplassen ved Ernst hotell der han plaget taxisjåfører. Den 22 år gamle søgnemannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Torridal skole

09.03** Tyver har tatt seg inn på skolen ved å knuse ei vindusrute. Det er uklart om noe er stjålet, men så langt ser det ut til at tyvene har forsøkt å få med seg en projektor uten å lykkes med dette.

**MANDAL: Våknet med tyv i huset

10.44** Et forlovet par i Langgata våknet opp og oppdaget at det var en fremmed person i huset. Vedkommende stakk av da de to stod opp. De så en bil forsvinne fra stedet. Så langt de kan se er en Nintendo og et mindre pengebeløp stjålet.

FLEKKEFJORD: Innbrudd på reketråler

I tidsrommet fra klokken 16 fredag til klokken 13.30 i dag har noen tatt seg inn i en 50 fots reketråler som lå i Båsen ved Abelsnes. Det er ikke klart hva som er stjålet.