AGDER: — Vi har hatt en del hendelser i løpet av natten, men de fleste har vært mindre alvorlige, og løste seg raskt uten at vi måtte gripe inn, sier operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt.

Les hele loggen her:

**KRISTIANSAND: Fjernet eks-mann

23.08:** En kvinne i Møllevannsveien fikk uønsket besøk av en eks-mann. Politiet ble oppringt, og patruljen sørget for å få fjernet mannen.

**MANDAL: Skjøt med paintballgevær

23.12:** To menn på 22 og 27 år fikk beslaglagt paintballgeværene av politiet, etter at de hadde skutt mot et nabohus på Langåsen. Saken følges opp av politiet.

**RISØR: Tumulter i sentrum

23.23:** Politiet fikk melding om tumulter mellom diverse personer like ved politistasjonen. En person ble innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**MANDAL: Gikk berserk

23.32:** Politiet får melding om at en mann gikk berserk ved Sjøboden. Forholdet ble ordnet på stedet uten anmeldelse.

KRISTIANSAND: Raserte huset til bortreist nabo (60)

**KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

00.18:** Flere personer skal ha vært involvert i slåssing ved Herlig land i Markens. Da politiet kom til stedet var slåsskjempene forduftet.

**TVEDESTRAND: Stjal pcer

00.37:** Flere bærbare pcer er meldt stjålet fra en bolig i Fosseveien. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av lørdag kveld.

**KRISTIANSAND: Bortvist etter bråk

00.58:** To personer ble bortvist fra Møllepuben etter bråk.

**KRISTIANSAND: Kastet moped utfor stup

01.15:** Noen gutter kastet en moped utfor et stup ved Egsveien. Guttene løp deretter fra stedet, og politiet avventer en anmeldelse på forholdet.

**ARENDAL: Slåssing

01.45:** To personer sloss på utsiden av Fishermans pub. En av dem ble innbrakt og satt i arresten, og kan vente seg et forelegg på 5000 kroner for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Siktet for ruspåvirket kjøring

01.41:** En 25 år gammel mann ble stoppet i Storgaten, mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Mannen ble innbrakt for å avlegge de nødvendige blodprøver.

**ARENDAL: Mulig voldsepisode

01.56:** Politiet fikk melding om at en mann var blitt slått ned utenfor Madam Reiersen. Mannen ble funnet på bakken, og han hadde fått et kutt over øyet. Det er foreløpig uklart om kuttet var resultatet av et fall eller et slag.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk ved Leopold

01.59:** En 20 år gammel mann ble innbrakt etter bråk på utsiden av Leopold.

**ARENDAL: Slåssing ved Tiger Tiger

02.33:** En person ble pågrepet og satt i arresten etter slåssing ved Tiger Tiger. Omstendighetene er foreløpig noe uklare, og saken vil følges opp av politiet.

**GRIMSTAD: Bortvist fra restaurant

02.39:** En person ble bortvist fra Haven restaurant etter å ha nektet å fjerne seg fra stedet frivillig.

**ARENDAL: Bråk ved Kafe Munken

02.46:** Politiet fikk melding om bråk på utsiden av Kafe Munken i Gamlebyen. Situasjonen roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Skjelte ut politiet

02.41:** Politiet rykket ut etter melding om slåssing ved Parko i Vestre Strandgate. En 23 år gammel mann, som betegnes som fornærmede i saken, var tydelig misfornøyd med politiets arbeid, og skjelte ut patruljen. 23-åringen ble derfor innbrakt til politistasjonen, hvor det ble funnet mindre mengder hasj på ham. Han ble anmeldt for forholdet og satt i arresten.

GRIMSTAD: Tisset på politibil

En 23 år gammel mann tisset på politiets bil, og viste seg å være svært lite samarbeidsvillig da politiet tok kontakt. Han ble derfor kjørt til arresten i Arendal, og er ilagt et forelegg på 1500 kroner.

**GRIMSTAD: Slåssing ved Nottos

03.00:** Politiet fikk melding om slåssing ved Nottos kiosk i sentrum. Situasjonen roet seg da politiet ankom.

**KRISTIANSAND: Stjal fra 7-Eleven

03.03:** En person ble stoppet av politiet etter melding om tyver fra 7-Eleven i Markens. Mannen nektet først å oppgi personalia, men politiet fikk etter hvert innhentet mannens navn, og leverte informasjonen videre til betjeningen ved kiosken.

**MANDAL: Stakk fra kontroll

02.30:** En bilist mistenkt for promillekjøring stakk da politiet gjorde tegn til at han skulle stoppe. 27-åringen ble raskt innhentet av patruljen, og i mannens bil ble det funnet en pose med et hvitt pulver. Mannen ble anmeldt og satt i arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slått ned i park

03.53:** En person ble slått ned i Wergelandsparken. Gjerningspersonen(e) er foreløpig ukjente, og offeret ble sendt til legevakten for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved rutebilen

04.00:** En 20 år gammel mann ble innbrakt etter at han nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

**KRISTIANSAND: Brann ved barnehage

04.33:** Voie barnehage fikk mindre brannskader etter en brann som ifølge politiet sannsynligvis er påsatt.

**KRISTIANSAND: Trengte seg inn i leilighet

06.24:** En kar trengte seg inn i en leilighet, hvor han ble resolutt slått ned av beboerne. Mannen ble kjørt til sykehus for en sjekk, og politiet vil etterforske saken videre for å finne ut hva som har skjedd.