KRISTIANSAND: Stjålet bil i fjellveggen

01.56 Politiet fikk melding om at det stod en bil i grøfta, inntil fjellveggen, i bunnen av Myrbakken ved Hannevika. Den var avlåst og hadde blinklysene på, men ingen folk var å se. Etter hvert kom politiet i kontakt med eieren, som fortalte at bilen hadde blitt stjålet i løpet av kvelden. Et bilbergingsfirma måtte hjelpe til med å få fjernet bilen.

KRISTIANSAND: Vanskelig gjest på «Kråga»

02.51 Betjeningen ved Londslråga pub på Lund ringte politiet og forklarte at de hadde problemer med en vanskelig gjest. Politiet kom og bortviste en 23 år gammel kristiansandsmann.

KRISTIANSAND: Nasket på 7-Eleven

02.51 Politiet ble tilkalt fordi det var bråk på kiosken i Markens. Det viste seg at en person hadde nasket noen småting. Han leverte tilbake tingene og slipper anmeldelse.

TVEDESTRAND: Mistanke om promillekjøring

03.06 En UP-patrulje stoppet en 66 år gammel mannlig bilist fra Tvedestrand på Bergsmyra. Han er mistenkt for å ha kjørt i ruset tilstand. Mannen ble kjørt til legevakt for å avlegge blodprøve, og sertifikatet er midlertidig beslaglagt.

KRISTIANSAND: Mente han ble slått på Esso

03.23 En mann ringte politiet og sa han var blitt slått i hodet av to personer på Esso Oddemarka. Patruljen som kom til stedet fant ingen synlige skader verken på innringeren eller de han mente hadde slått. Politiet konkluderte med at det kun hadde vært opphetet stemning på stedet.

MANDAL: Stor kontroll på E 39

KVINESDAL: Gjester som ikke ville gå

03.46 En mann som hadde hatt fest i Bjørkebakken ringte politiet og fortalte at han hadde fire gjester som nektet å gå. Politiet snakket med gjestene på telefon.

— Da de snakket med politiet, forstod de etter hvert at det var politiet de snakket med, og tuslet ut, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt.

Politiet slapp dermed å dra ut til den sent avsluttede festen.

TVEDESTRAND: Ubetalende taxikunde: - Jeg har en sint mann etter meg

FLEKKEFJORD: Mulig skoleinnbrudd

04.45 Innbruddsalarmen gikk på Flekkefjord videregående skole. Vaktmesteren ble kalt ut. Politiet har ikke fått tilbakemelding om hvorvidt det var spor etter innbrudd eller ei.

SØGNE: Tilhenger stjålet

09.22 En Tredal boggy-tilhenger med merke PZ 8844 er stjålet fra et firma i Lohnelia. Tilhengeren hadde en Sias-logo på en av de høye sidekantene.

**MANDAL: Ramponerte bil

13.27** En bil som stod parkert i Sommerkroveien er utsatt for hærverk. Lykter er knust, ledninger henger og slenger og en bilstereo er stjålet.

**ARENDAL: Forsøk på bilbrukstyveri

14.00** fikk politiet melding om at noen hadde forsøkt å stjele en bil på Gromstad auto. Forsøket mislyktes.

**FARSUND: Hund angrep sau

14.06** fikk politiet melding om at en hund hadde gått til angrep på en sau. Man var til slutt nødt til å avlive sauen.

**ARENDAL: Bortvist fra kjøpesenter

14.31** bortviste politiet en mann fra Amfi Arena.

**HOVDEN: Pipebrann

15.09** fikk politiet melding om en pipebrann på Hovden. Det utviklet seg etter hvert til en husbrann. Huset ble totalskadet, men ingen kom til skade.

**KRISTIANSAND: Uregistrert bil

15.12** stoppet politiet en uregistrert bil på Varoddbrua. Føreren ble anmeldt for forholdet.