KRISTIANSAND Butikkene leier lokaler i Ståle Rysstad og Hans Sommerfelt Helles spesialtilpassede nybygg. Det ligger litt inn i den øvre innkjøringen til Sørlandsparken. Laange køer.

Begge steder var det laaange kassekøer og masse folk.— Hos oss er det rendyrket bil. Jeg ser at de mest populære åpningstilbudene er tunge verkstedting som lagerpresser og sandblåserkabinetter. Ja, pluss bilstereo, selvfølgelig, sier butikksjef Jan Henrik Flak hos Torshov Bilrekvisita.Han kan opplyse at dette er den syttende avdelingen i kongeriket, at butikken er på 1050 kvadratmeter og har sju ansatte.Vegg i vegg bestyrer Ann Christina Hermansen 600 kvadratmeter, seks ansatte og 12.800 par utstilte sko hos Skoby, Euroskos storbutikkonsept. Eier er Knut Viggo Frøysaa, størst i bransjen på Sørlandet.- Alle priser og for hele familien, opplyser Hermansen om vareutvalget. Konkurranse.

Binders har vært på plass i bygget en stund allerede, det samme har Rema 1000 med en stor butikk. Hva Rema angår, er nærheten til Lidl en smule pikant: Rema har som kjent kjøpt Lidl. Hva skjer her?- Jeg vet ærlig talt ikke. Konkurransetilsynet skal si sitt, så får vi se, sier butikksjef og franchisetaker Hans Magne Hornnes. RUNE ØIDNE REINERTSEN