KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om hendelsen ved 11-tiden fredag formiddag, og dro til stedet med en patrulje. Det pågrep tjenestemennene mannen, og brakte han i arresten.

Ifølge politiet var mannen synlig påvirket av rusmidler.

07.21 Bilinnbrudd

RISØR: Tyver har tatt seg inn i en bil som stod parkert i Ringveien i Risør i løpet av natt til fredag. Ifølge politiet har tyvene fått med seg en bærbar pc. I samme området i Risør er det også stjålet en GPS fra en annen parkert bil. Tyvene tok seg inn i bilen ved å knuse ei rute.

07.40 Innbrudd hos dekkforhandler

MANDAL: I løpet av natt til fredag har tyver tatt seg inn hos Dekk1 i Mandal. Det er ennå ikke klart hvor mye som er stjålet.

08.00 Stakk fra regning

KRISTIANSAND : En bilist stakk av fra bensinregninga ved Hydro Texaco på Hamresanden fredag formiddag. Ifølge de ansatte kjørte personen i en uregistrert bil.

09.05 Frastjålet mopeden

LILLESAND : En mopedeier i Lillesand er i løpet av natta frasjålet tohjulingen sin fra Tingsaker. Mopeden har registreringsnummer PT 7323

Stjal skifer

SONGDALEN : Tyver har i løpet av natta stjålet 45 kvadratmeter med Brasiliansk skifer fra bedriften Øgrey. Forholdet er anmeldt.

14.10 Tatt med amfetamin

KRISTIANSAND : En 30 år gammel kristiansandere ble fredag ettemiddag pågrepet med mindre mengder amfetamin på seg i Markensgate. Mannen har vedtatt et forelegg.

14.10 Dumpet søppelposer

TVEDESTRAND : Flere søppelposer er dumpet langs riksvei 411 ved Østerå i Tvedestrand kommune. Politiet har sikret spor i håp om å finne miljøsynderene.

**ARENDAL: Nasket på Arena-senteret

15.29** En 42 år gammel mann ble tatt av politiet etter å ha stjålet fra butikker på Arena-senteret. Det er ikke klart hva som er stjålet. Mannen bar også en kniv.

**RISØR: Stjal GPS

15.52** I løpet av natta er en GPS stjålet fra en bil i Konvalleveien.

MANDAL: Slått ned i Store Elvegate

**HOVDEN: Kjørte utfor ved hotellet

17.14** En bil kjørte utfor veien ved Appartementshotellet. Det er mistanke om promillekjøring. Det skal kun være snakk om materielle skader. To personer satt i bilen.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring i sentrum

19.27** En mann som kom kjørende fra Hamresanden ble tatt for promillekjøring i Festningsgata.

**LILLESAND: Innbrudd i Nygårdsgaten

19.32** Et vindu er brutt opp i leiligheten. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Pipebrann på Bjorbekk

20.11** Det startet brann i en pipe på Bråstad.

**KVINESDAL: Brann i søppeldunker

20.10** Personer på stedet fikk slukket brannen i søppeldunkene i Elveveien selv.

KRISTIANSAND: Brann i søppeldunker

20.15 Det ble mindre skader etter at det begynte å brenne i søppeldunker ved Tangen videregående skole.