KRISTIANSAND: Det er svært sjelden at Color Line har så store problemer at båten må returnere eller avbryte overfarten, bekrefter kilder i Color Line, til fvn.no.

SE VIDEO FRA PÅGRIPELSEN — To personer er tatt inn og 11 er blitt bortvist. Vi tok personalia på de elleve, og to personer er tatt med for nærmere undersøkelse, forteller operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

Utdrikningslag

Passasjerene skal etter det fvn.no erfarer ha vært på tur for å feire et utdrikningslag, men skal etter hvert ha blitt såpass ubehagelige at kapteinen bestemte seg for å dra tilbake til Kristiansand.

— Jeg har fått melding om at det var kommet om bord 13 ungdommer. De hadde stelt i stand bråk og begynt å slåss. Kapteinen bestemte at de skulle i land. Vaktene måtte ha hjelp av mannskapet for å håndtere disse personene, sier linjedirektør Odd Grønberg i Color Line, til fvn.no.

Tolerer ikke bråk

Han sier at bråk om bord på båten ikke tolereres.

— Vi prøver å få vist at slik slags oppførsel skal vi ikke ha. Da må vi reagere raskt, sier Grønberg.

Superspeed var kommet til Oksøy fyr da kapteinen besluttet å sette kursen tilbake mot Kristiansand. Det er nå ventet at båten vil bli godt og vel en time forsinket til Hirtshals.

Personene som ble bortvisst skal ha vært i aldersgruppen 22 - 27 år.

SE VIDEO FRA PÅGRIPELSEN