**KRISTIANSAND: Slått i nesa

22.24:** En politipatrulje kjører en ungdom til legevakten med skader i nesa, etter å ha blitt utsatt for uprovosert vold. Det er så langt ikke pågrepet noen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Skjøt opp fyrverkeri

22.40:** Politiet får melding om oppskyting av fyrverkeri i Gangdalslia. Da politiet ankommer har de ansvarlige forlatt stedet i drosje.

**LYNGDAL: Kontrollerte 264 biler

23.01:** Tre up-patruljer og biltilsynet gjennomførte en trafikkontroll langs riksveg 43 ved Kvavik. I alt ble det skrevet ut ti forenklede forelegg, 6 gebyrer og to mangellapper.

MANDAL: Hoppet på biltak

En beruset person ble irritert da han ikke fikk skyss til Hydro Texaco i Mandal. Etter at sjåføren avslo å kjøre ham, gikk mannen opp på bilpanseret, videre opp på taket og hoppet opp og ned. Resultatet ble en stor bulk i biltaket. Saken vil trolig bli anmeldt, og politiet har navnet på en mistenkt 19-åring.

**ÅMLI: Skjelte ut politiet

23.30:** En 24 år gammel mann ble bedt om å forlate et arrangement i Åmlihallen. Etter å ha kranglet med vaktene ble politiet tilkalt. 24-åringen etterkom ikke politiets anmodninger om å forlate stedet, og skjelte i stedet ut patruljen. Han ble da kjørt til arresten i Arendal, hvor han vil bli avhørt søndag.

**LYNGDAL: Slått til blods

23.29:** En 39 år gammel mann opplyser at han er blitt slått og blør fra hodet. Da politiet ankommer er gjerningspersonen forsvunnet. 39-åringen blir kjørt med ambulanse til Kristiansand. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

**GRIMSTAD: Slagsmål i Storgaten

00.18:** En 20 år gammel mann fra Førde opplyser at han er blitt slått ned i sentrum. Han blir med en politipatrulje for å lete etter gjerningsmannen, uten hell.

**GRIMSTAD: Slått ned i Juskestredet

00.20:** En person blir funnet på bakken i Juskestredet. Han blir kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus Arendal. Politiet har fått et signalement på gjerningsmannen, men ingen er pågrepet.

**LYNGDAL: Bråk på fest

00.55:** Politiet rykker ut til Kvås etter melding om bråk på en privat fest. Det skal ha oppstått klammeri mellom to personer og et vindu er blitt knust. Forholdet vil bli anmeldt ved Lyngdal lensmannskontor søndag.

GRIMSTAD: Laget bråk i fylla

Ei 18 år gammel jente ble innbrakt av politiet etter å laget bråk i Storgata. Hun skal ha vært til sjenanse for andre, og ble kjørt til arresten i Arendal av politiet.

**MANDAL: Pågrepet på pub

00.54:** En person blir pågrepet etter å ha laget bråk på Puben pub i Store Elvegate. 19-åringen fra Mandal blir anmeldt for å forstyrre alminnelig ro og orden, og kjøres til arresten i Kristiansand.

ARENDAL: Fyllebråk i sentrum

En 23 åring fra Kristiansand og en 20-åring fra Arendal blir innbrakt til arresten i Arendal for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Mistanke om promille

02.57** : En politipatrulje kommer over en bil i nærheten av Hortemo. Bilføreren, en 24-åring fra Søgne, mistenkes for å ha kjørt personbil i påvirket tilstand, og blir fremstilt for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i Festningsgaten

03.28:** En person skal ha blitt slått til under et mindre slagsmål i parkeringsanlegget. Personen oppsøkte selv politivakten for å melde fra. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**MANDAL: Slått i bakken

03.33:** En 51 år gammel mann ringer til politet fra legevakten og sier han ble angrepet av en fremmed mann på utsiden av Puben pub. 51-åringen datt i bakken og slo hodet, og vil anmelde saken søndag.

KRISTIANSAND: Slått ned i Markens

MANDAL: Kjørte fra fest i lastebil