**ÅMLI: Tyveri fra Kiosk

12.52** fikk politiet melding om at det i tidsrommet fra i går til i dag har vært tyveri fra en kiosk ved en badeplass i Åmli. Tyvene hadde knust en rute i kiosken og stjålet 1500 kroner fra en kasse.

**GRIMSTAD: Stjålet jolle

13.01** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en grå pioner 10 fots jolle fra en plass i Grimstad. Båten var uregistrert og uten motor.

**ÅNA-SIRA: Elg i myr

14.35** fikk politiet melding om at en elg satt fast i en myr i Åna Sira. Ved siden av elgen stod to elgkalver. Politiet tok kontakt med viltnemda, og reiste ut for å hjelpe elgen. Etter mye om og men fikk de den løs.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

15.14** fant politiet en bil som var blitt meldt stjålet i forrige uke. Eier av bilen ble kontaktet.

**LILLESAND: Brann i trafostasjon

16.32** fikk politiet melding om brann i en trafostasjon ved Storemyr i Lillesand. Brannen ble raskt slukket.

**ARENDAL: Mann med kniv

17.00** pågrep politiet en mann fra Arendal som var i besittelse av en kniv. Mannen ble pågrepet da han forsøkte å bryte opp en lastebil som stod parkert ved jernbanestasjonen i Arendal.

**IVELAND: Brann

17.35** fikk politiet melding om en boligbrann i Iveland. Brannen ble raskt slukket, og det er ikke snakk om store skader på huset. Ting kan tyde på at det var et lynnedslag som kan ha startet brannen. Ifølge operasjonsleder kan lynet ha slått ned i en gammel telefonkontakt.

**LILLESAND: Krattbrann

17.39** fikk politiet melding om en mindre krattbrann ved Svennevik. Brannvesenet fikk slukket brannen raskt.